MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Shaya, Ελευθερία Ελευθερίου και άλλα καυτά μωρά στο νέο video-clip των Going Through!

Γυναίκες τριγύρω πολλές, πάρα πολλές, αλλά ποτέ δεν είναι αρκετές, έχουν πει στο παρελθόν οι Going Through και στο νέο video clip για το τραγούδι τους μαζί με τις MEΛΙSSES “Όπως εγώ”, το κάνουν πράξη. Όχι μία, ούτε δύο, ούτε τρεις, αλλά τέσσερις σέξι νέες και διάσημες τραγουδίστριες εμφανίζονται καυτές όσο ποτέ. Η Ελευθερία Ελευθερίου, η Κρυσταλλία από το συγκρότημα Otherview, η Μαρία Μακρή από το Family The Label και η Shaya ανεβάζουν την θερμοκρασία του video με τις σέξι εμφανίσεις τους.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Σε αυτό το «παράξενο» video clip σε σκηνοθεσία Αλέξη Κωνσταντινίδη, που μέσα σε λίγες ώρες από το λανσάρισμά του έχει ήδη γίνει talk of the town, οι ίδιοι οι Goin’ Through και οι MEΛΙSSES δεν εμφανίζονται παρά μόνο στο τέλος, ενώ πρωταγωνιστικό ρόλο στη δράση έχουν οι τέσσερις πολύ όμορφες, ταλαντούχες και επιτυχημένες τραγουδίστριες.

Το single «Όπως Εγώ» σε μουσική–στίχους των Μιχάλη Παπαθανασίου / Βαγγέλη “Dj Rico” Σερίφη / Νίκου “NiVo” Βουρλιώτη / Stan είναι το τέταρτο από το πολύ επιτυχημένο άλμπουμ «GALLERY» των Goin’ Through, που εκτός από τα hit singles «Εντάξει» feat. Αντώνης Ρέμος, «Είσαι Αλλού» feat. Zan Batist και «Κάτι Μοναδικό» feat. Ελισσάβετ Σπανού, περιέχει και άλλες μοναδικές all-star συνεργασίες όπως με την Ελευθερία Ελευθερίου στο «Μυστικό μου» και τους The FaDe στο «Never Give U Up (Τα Όνειρά μου Ξαναζώ)». Επίσης στο επίκαιρο τραγούδι «Δ.Ν.Τ. (Δεν Νιώθω Τίποτα)» συμμετέχει η παιδική χορωδία των εκπαιδευτηρίων Ζηρίδη.

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/MGr7CiZ1O4s” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b