MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Δώρα για πολλούς τυχερούς κληρώνει το 2ο Trollfestival

To 2ο TrollFestival θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012, με ώρα έναρξης 20:00, στο Gagarin 205. Το TrollRadio, γιορτάζοντας τον ένα χρόνο λειτουργίας του, συνεχίζει τα δώρα. Εκτός από την κιθάρα Fender Affin Strat, με τις υπογραφές των καλλιτεχνών που συμμετέχουν στο 2ο Trollfestival, δίνει και περισσότερα από 250 δώρα (cd & βιβλία) στους πρώτους που θα καταφθάσουν στο Gagarin 205 για το Trollfestival.

author-image Γιώργος Σμυρνής

CD

Aπό Transistor και 9mm μέχρι Λάκη Παπαδόπουλο και Νίκο Σιακούφη, από Imam Baildi και Κωστή Μαραβέγια μέχρι Vassiliko και Δραμαμίνη.

ΒΙΒΛΙΑ

Βιβλία που προσφέρουν οι Εκδόσεις Κέδρος, Ιανός, Cambia, Μεταίχμιο. Λογοτεχνικά αριστουργήματα από κορυφαίους έλληνες και ξένους συγγραφείς.

Από τον Δημήτρη Μητσοτάκη που γράφει για τη “Μονοκατοικία” και τον Γιώργο Κακουλίδη που μας περιγράφει τα “Περί αλητείας”, μέχρι τον Κουέντιν Ταραντίνο που μας περιγράφει μια άλλη πλευρά του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο “Inglurious Bastards” και τον Ντάνιελ Κλάιν να μετατρέπει τον Elvis σε επιθεωρητή στο “Kill Me Tender” (το οποίο συνοδεύεται από ένα cd με 16 μεγάλες επιτυχίες του Elvis).

Δεν θα λείψουν βέβαια τα “άκρως μουσικά” βιβλία με ιστορίες που περιγράφουν τη ζωή και τα έργα γνωστών καλλιτεχνών. Από τον Νίκο Πορτοκάλογλου στο “Εδώ Είναι Το Ταξίδι” και τους Μουζουράκη-Μυλωνά-Στεφάνου σε μια ειδική έκδοση με γνωστά τραγούδια των τριών σε στίχους και παρτιτούρες, μέχρι τον Bono στο “Ο Bono μιλάει για τον Bono” και τη βιογραφία “Η Ζωή Μου” του Bob Dylan.

100 εκπτωτικά κουπόνια από τις εκδόσεις Cambia επιλεγμένων μουσικών βιβλίων (Locomondo, Μουζουράκης, Μητσοτάκης, Ενδελέχεια/Ευδαίμονες και Φοίβος Δεληβοριάς)

Έκπτωση 10% για όσους έχουν προμηθευτεί εισιτήριο του TrollFestival από το βιβλιοπωλείο του Κέδρου, Γ.Γενναδίου 3, Αθήνα

Περιορισμένος αριθμός από T-Shirts του TrollFestival, καθώς και T-Shirts των Transistor.

Πρόγραμμα:

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012
ΘΕΟΔΟΣΙΑ ΤΣΑΤΣΟΥ, TRANSISTOR, ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ
ΚΥΡΙΟΣ Κ, ΔΡΑΜΑΜΙΝΗ, BIOTECH, 9MM

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012
ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ, ΣΤΑΘΗΣ ΔΡΟΓΩΣΗΣ, ΟΡΕΣΤΗΣ ΝΤΑΝΤΟΣ
ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, KLEIN MEIN, ΠΕΠΛΑ

Εισιτήρια

Περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων (250) ημέρας των 9€ που θα διατίθενται μόνο στα σημεία προπώλησης
Περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων (400) διημέρου των 15€ που θα διατίθενται μόνο στα σημεία προπώλησης
Εισιτήρια ημέρας των 12€, τα οποία μετά την εξάντληση των εισιτηρίων της προπώλησης θα διατίθενται και στα σημεία προπώλησης και στο ταμείο του Gagarin 205 τις ημέρες του festival (σε περίπτωση που δεν έχουν εξαντληθεί)

Σημεία προπώλησης

• RE-LOAD (ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 54, 210-38014464)
• TICKET HOUSE (ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 42, 210-3608366)
• CAFE ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ (ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 66, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, 210-5761793)
• GO-OUT.GR

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b