MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κατοικίδια εν δράσει: το φεστιβάλ των φιλόζωων!

5-7 Οκτωβρίου, στο Ε.Κ.Ε.Π.: Τρεις μέρες γεμάτες εκτροφείς και εκπαιδευτές σκύλων, ξενοδοχεία, ενυδρεία, ερπετά, διακοσμητικά πουλιά, καλλωπισμούς, σεμινάρια εκπαίδευσης, ζωντανές επιδείξεις, ευκαιρίες, προϊόντα για κατοικίδια, τροφές, εορταστικές προσφορές, επιμόρφωση και διασκέδαση!

Monopoli Team

Εντυπωσιακοί και μοναδικοί σκύλοι, agility, γνωστές και άγνωστες φυλές γάτας, εξωτικοί παπαγάλοι, μοναδικά προϊόντα για κατοικίδια και πολλές δραστηριότητες για την οικογένεια, πλαισιώνουν το Κατοικίδια Εν Δράσει 2012. Με δύο στίβους επιδείξεων, με επιδείξεις κομμωτικής, δραστηριότητες και πάνω από 100 εκθέτες.

Πολλές από τις επιδείξεις στα πλαίσια του Φεστιβάλ περιλαμβάνουν agility, πορεία με εμπόδια, τούνελ, τραμπάλες και ακόμα περισσότερα. Δείτε εκπαιδευμένους σκύλους και μάθετε για τα σημαντικά τους καθήκοντα, την άριστη εκπαίδευσή τους, το ένστικτο που έχουν να προστατεύουν τον ιδιοκτήτη τους και το εξαιρετικό ταπεραμέντο τους. Παρακολουθήστε τη Διεθνή Έκθεση Γάτας και μάθετε περισσότερα για τις φυλές που σας ενδιαφέρουν. Θαυμάστε ξεχωριστά είδη στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο των ερπετών. Κλείστε ραντεβού από τώρα μέσω σχετικής φόρμας (http://www.petsinaction.gr/), και ρωτήστε τον κτηνίατρο της έκθεσης για ό,τι σας απασχολεί γύρω από την υγεία του μικρού σας φίλου. Εντυπωσιαστείτε από τον μαγικό κόσμο των Δίσκων. Γνωρίστε τον καλύτερο στον 1ο Μεσογειακό Διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί εντός του Κατοικίδια Εν Δράσει.

Ενδιαφέρεστε να βρείτε έναν νέο ξεχωριστό φίλο; Εδώ είναι η ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά τους εθελοντές της φιλοζωικής ομάδας του Δήμου Μεταμόρφωσης, που αναζητούν για τα αξιαγάπητα ζώα τους, φιλόζωες οικογένειες. Μάθετε περισσότερα για την υπεύθυνη ιδιοκτησία και το πώς να φροντίζετε τα κατοικίδιά σας.

Στο Φεστιβάλ θα ανακαλύψετε τα τελευταία προϊόντα περιποίησης και αξεσουάρ για κατοικίδια, τροφές και υπηρεσίες που σχετίζοντια με τα ζώα, μέχρι μοναδικά κομμάτια τέχνης και χειροτεχνίες, ιδανικές για το κατοικίδιό σας αλλά και τους φίλους σας που αγαπούν τα ζώα.

Εκτροφείς, εξειδικευμένα καταστήματα, όμιλοι, κτηνίατροι, εκπαιδευτές και επαγγελματίες του κλάδου των ζώων συντροφιάς, θα είναι σε ετοιμότητα για να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας.

Για την καλύτερη και ασφαλή λειτουργία του φεστιβάλ, μην φέρετε μαζί τα κατοικίδιά σας.

Ώρες λειτουργίας: 10.00 – 20.00

Είσοδος ελεύθερη

E.K.E.Π. – 12ο χλμ Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, Μεταμόρφωση

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b