MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Morrissey για τον πρίγκιπα Χάρυ: -Ήταν πάντα τελείως ηλίθιος!

Δεν μπορούσε να μην πάρει θέση κι ο Morrissey για το πάθημα- μάθημα(;) του πρίγκιπα Harry με τις γυμνές του φωτογραφίες, που έχει γίνει παγκοσμίως θέμα. Σε συνέντευξή του σε έντυπο της Αυστραλίας ο γνωστός συνθέτης και τραγουδιστής, δήλωσε ότι δεν εξεπλάγη από το πάθημα του νεαρού πρίγκιπα. “Δεν ξαφνιάστηκα από τον Harry στο Βέγκας, γιατί ήταν πάντα τελείως ηλίθιος” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Morrissey.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Από τα βέλη του διάσημου μουσικού δεν γλίτωσε ούτε ο θεσμός της μοναρχίας στο Ηνωμένο Βασίλειο. “Η Μοναρχία είναι κυρίως μια επιχείρηση” τόνισε. “Είναι πολύ σημαντικό γι’ αυτούς το αγγλικό δημόσιο να συνεχίζει να χρηματοδοτεί τον πανάκριβο και χλιδάτο τρόπο ζωής της τεράστιας, σπάταλης και άχρηστης βασιλικής  οικογένειας. Το βρίσκω πολύ λυπηρό”, δήλωσε.

Βέβαια, το πραγματικό απωθημένο του Morrissey είναι εναντίον της κρεατοφαγίας και προς αυτήν την κατεύθυνση έστρεψε τις αιχμές του εναντίον της βασιλικής οικογένειας στην συνέχεια:

“Ο William πυροβολεί ελάφια, της Kate το αγαπημένο φαγητό είναι το σοκαριστικά σκληρό φουά γκρα, ο Harry σκοτώνει βουβάλια,” είπε ο Morrissey. “Είναι η πιο δυσλειτουργικοί, άχαροι και αλλαζόνες άνθρωποι στον πλανήτη, μια κακή σαπουνόπερα, και θα έπρεπε να παραιτηθούν και να αποσυρθούν”.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b