Με την αύρα της Lana Del Rey!
Στο μουσείο Ροντέν, σε μια αίθουσα γεμάτη VIP προσωπικότητες, η Jaguar έκανε τα αποκαλυπτήρια της ολοκαινούριας F-Type με την διάσημη τραγουδίστρια Lana Del Rey να τραβά το σεντόνι και να δίνει το δικό της μουσικό ρεσιτάλ.

Monopoli Team
29.09.2012
A
A
Το νέο sport car της βρετανικής φίρμας, αρχικά θα είναι διαθέσιμο ως cabrio από τον Μάιο του 2013, με την coupe να ακολουθεί αργότερα. Θα υπάρχουν τρεις εκδόσεις, F-Type, F-Type S και F-Type V8 S, με τις δύο πρώτες να τροφοδοτούνται από τον V6 3.0 λίτρων, αποδίδοντας 340 και 380 ίππους αντίστοιχα και την δυνατότερη από τον πεντάλιτρο V8 των 495 ίππων.
Η καμπίνα είναι αυστηρώς διθέσια, με την πολυτέλεια, την κομψότητα και τις σπορτίφ καταβολές να κυριαρχούν. Οι τιμές έχουν ήδη ανακοινωθεί στην Αγγλία, με την βασική έκδοση F-Type να κοστίσει 73.485 ευρώ, την F-Type S 84.800 ευρώ και την F-Type V8 S να τιμάται στα 100.435 ευρώ.
Λουκάς Παπαλάμπρος
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Hot or Not #171: Όλα όσα μας άρεσαν (ή μας χάλασαν) αυτή την εβδομάδα
Καλοκαιρινοί έρωτες στη μεγάλη οθόνη: 10 ταινίες για να (ξανα)ερωτευτείτε
Σε αυτές τις αθηναϊκές αυλές και κήπους θα ξεχάσεις ότι είσαι στην πόλη
Home Cinema: Ποιες ταινίες θα δούμε αυτό το ΣΚ στην τηλεόραση
Family Weekend: 10 προτάσεις δημιουργικής διασκέδασης με τα παιδιά
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Η ατζέντα του Σαββατοκύριακου 14-15 Ιουνίου
Free City: Τι κάνουμε δωρεάν στην Αθήνα αυτό το ΣΚ (14-15/06)
3+1 προορισμοί στη Στερεά Ελλάδα για οικογενειακές διακοπές
Πάμε Πειραιά! – Πάμε Δημοτικό; Το φεστιβάλ τέχνης, σκέψης και δημιουργίας του ΔΘΠ επιστρέφει με δωρεάν είσοδο
Τι κάνει ο Γουίλεμ Νταφόε σε μια ταβέρνα στην Αθήνα; Πρωταγωνιστεί στο νέο βίντεο κλιπ των ΓΑΜΜΑΓΑΜΜΑ