MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Εργαστήριο Τεχνών για παιδιά και εφήβους στο θέατρο Θεμέλιο

Το Καλλιτεχνικό Σωματείο «Θεμέλιο» μετά από 30 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα καλλιτεχνικά δρώμενα της χώρας αποφάσισε να δημιουργήσει ένα Εργαστήριο Τεχνών το οποίο θα αρχίσει να λειτουργεί από τον Οκτώβριο του 2012.

author-image Μαίρη Ρετσίνα

Στο εργαστήριο αυτό θα διδάσκονται μαθήματα υποκριτικής, χορού, ιστορίας θεάτρου και κοστουμιού, διασκευής προσώπου αλλά και μαθήματα φωτογραφίας,κατασκευής κούκλας και θεατρικό παιχνίδι για παιδιά και εφήβους.

Σκοπός του Εργαστηρίου Τεχνών του Θεάτρου Θεμέλιο είναι να προωθήσει τη δημιουργική απασχόληση και να την εντάξει μέσα στο πρόγραμμα της καθημερινότητας όλων των ανθρώπων. Γιατί όλοι μπορούν να εκφραστούν μέσω της Τέχνης ανεξάρτητα από ηλικία και επάγγελμα.

Διδάσκοντες:  Έντα Δημοπούλου (ιστορία θεάτρου-κοστουμιού,διασκευή προσώπου), Θανάσης Κουρλαμπάς (υποκριτική), Ευγενία Μαραγκού (υποκριτική), Νερίνα Ζάρπα (χορός), Νικόλας Αναστασόπουλος (θεατρικό παιχνίδι), Γιώργος Μαρινάκης (φωτογραφία), Ελένη Βλαστάρα (κατασκευή κούκλας).

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.themeliodrama.gr ή επικοινωνήστε με τη γραμματεία του Εργαστηρίου Τεχνών στο τηλέφωνο 210 8643310 από τις 5μ.μ.ως τις 8.30μ.μ. .

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b