MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ξανά μαζί ο Robert και η Kristen;

Μπορεί να τον πίκρανε με την απιστία της, που έγινε βούκινο στα media, αλλά αυτός δυσκολεύθηκε να την ξεπεράσει. Και τώρα φουντώνουν οι φήμες για ένα happy end στο πολύκροτο σίριαλ του χωρισμού του Robert Pattinson και της Kristen Stewart.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Pattinson και η Stewart είναι ξανά μαζί, απλά το κρατάνε μυστικό. Ο Pattinson δηλαδή θέλει να το κρατάει μυστικό, γιατί η επικοινωνιακή ομάδα του φοβάται πως η δημοσιοποίηση του γεγονότος ότι ανέχθηκε το σκάνδαλο και συγχώρεσε την άπιστη Kristen μπορεί να του γυρίσει μπούμερανγκ και να πλήξει το πρεστίζ του.

Με αυτές τις ιστορίες, που πουλάνε τόσο πολύ, άρα πρέπει να έχουν και πολλά επεισόδια, κανείς δεν μπορεί να ξέρει αν αυτό το γεγονός ισχύει. Πάντως, η ίδια η Kristen φαίνεται να θέλει να τροφοδοτεί το θέμα, γιατί την βολεύει επικοινωνιακά. Πότε εμφανίζεται με το δαχτυλίδι που της χάρισε ο Robert, πότε φοράει το καπέλο του Robert και πότε δηλώνει με νόημα: “Με τον Robert είμαστε μια χαρά.”

Αν όντως επιβεβαιωθούν οι φήμες κι έπειτα από τόσο σύντομο χωρισμό έχουμε την επανασύνδεση του Twilight ζευγαριού, θα υπάρχουν πολλές υποψίες για το κατά πόσον ο χωρισμός τους ήταν πραγματικός ή έγινε για τα μάτια του κόσμου. Ποιός ξέρει; Μετά από τόσους λευκούς γάμους, ίσως ήρθε η ώρα να έχουμε κι έναν… λευκό χωρισμό.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b