O Tom Cruise απαίτησε να αδειάσει όλο το ξενοδοχείο για να δειπνήσει μόνος του!
Εντυπωσιακή επίδειξη βεντετισμού από έναν μεγάλο σουπερστάρ του κινηματογράφου. Ο Tom Cruise προφανώς θέλει την ησυχία του όταν τρώει και δεν μπορεί να έχει τον κάθε κοινό θνητό να τρώει και να θορυβεί στον ίδιο χώρο με αυτόν. Γι’ αυτό απαίτησε να αδειάσει όλο το ρεστοράν ξενοδοχείου στο Μαυροβούνιο, όπου κάνει τις διακοπές του, προκειμένου να φάει με την ησυχία του.

A
A
Ο διευθυντής του ξενοδοχείου έγινε έξω φρενών κι αρνήθηκε το αίτημα του 50χρονου ηθοποιού, θεωρώντας ότι θα ήταν τεράστια αγένεια στους πελάτες του ξενοδοχείου. Μάλιστα, είπε το εξής για τον σταρ του Hollywood: “Ποιός νομίζει ότι είναι;”
Ο Tom τότε, μην αντέχοντας τον συγχροτισμό με άλλους ανθρώπους, παράγγειλε να του πάνε το γεύμα του στο γιοτ, με το οποίο ταξιδεύει στα νησιά της Αδριατικής. Έτσι έφαγε με την ησυχία του ο άνθρωπος, ενώ και οι καλεσμένοι του ξενοδοχείου δεν εκδιώχθηκαν από τα τραπέζια τους.
Ο Tom Cruise το έχει ρίξει στις διακοπές αυτήν την περίοδο, προκειμένου να συνέλθει ψυχολογικά από το σοκ του χωρισμού του με την Katie Holmes.
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μια βραδιά με τον Πάνο Βλάχο στη σκιά των Βράχων – και το καλοκαίρι κράτησε λίγο ακόμη
Ιδιοπαθής Πνευμονική Ίνωση: Τα συμπτώματα, η διάγνωση και οι εξελίξεις στη θεραπεία
Πρεμιέρες: Ισπανική επέλαση στις αίθουσες
Φεστιβάλ Ποίησης της Μεσογείου στην Αθήνα, με Λόρκα και Ελύτη
“Ο Γιώργος του Κέδρου”: Το βραβευμένο ντοκιμαντέρ για ελεύθερη προβολή online
Musical Theatre School: Η νέα εποχή στην εκπαίδευση του μιούζικαλ στην Ελλάδα
Γιώργος Κεβρεκίδης: Ο Έλληνας καλλιτέχνης προσκεκλημένος της Salt Research Instanbul
Ο Κύριος Βρομύλος στην Παιδική Σκηνή του Θεάτρου Τέχνης
Η Ήμερη του Φ. Ντοστογιέφσκι στο Θέατρο Σφενδόνη
«Ηλιοτρόπια στο Σκοτάδι και στο Φως»: Μια έκθεση για την επαναπρόσληψη των αισθήσεων στο Μουσείο Αγγελική Χατζημιχάλη