MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Συναισθηματικό ερείπιο ο M. Jackson πριν πεθάνει, δείχνουν νέα στοιχεία!

Ο θάνατος του Michael Jackson δεν έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, όπως δείχνουν νέα έγγραφα, που βγήκαν στην δημοσιότητα. Αντίθετα, ο βασιλιάς της ποπ ήταν ένα ερείπιο εβδομάδες πριν το τραγικό συμβάν, φοβισμένος, κλεισμένος στον εαυτό του, συναισθηματικά παράλυτος και ανίκανος να τραγουδήσει.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε e-mail που έστελνε ο Randy Phillips, υπεύθυνος από την AEG για την τουρ του Michael Jackson στον Πρόεδρο της AEG, εξέφρασε τους φόβους του για το κατά πόσον ήταν εφικτή η πολυαναμενόμενη επιστροφή του διάσημου τραγουδιστή. Ο Phillips τόνιζε ότι ο Jackson ήταν ένα παράλυτο συναισθηματικά χάλι κι ότι φοβόταν μέχρι θανάτου (scared to death). Όπως δήλωνε, ο τραγουδιστής κλεινόταν στα καμαρίνια του, ήταν μεθυσμένος και μελαγχολικός και χρειάζονταν πολύ μεγάλες προσπάθειες, για να τον ηρεμήσει κάποιος.

Επίσης, ο Jackson έδειχνε ανίκανος να τραγουδήσει, απείχε από πάρα πολλές πρόβες, ενώ δεν μπορούσε να μάθει τα βήματα των χορευτικών του (παρά το γεγονός ότι ήταν ίσως ο κορυφαίος χορευτής που έβγαλε ποτέ η ποπ σκηνή). Ο σκηνοθέτης του show Kenny Ortega ζήτησε ψυχιατρική βοήθεια για τον τραγουδιστή επειγόντως σε e-mail, καθώς θεωρούσε ότι ο M. Jackson έπασχε από εμμονές, παράνοια και άγχος.

Τα στοιχεία αυτά αναμένεται να τα χρησιμοποιήσει η οικογένεια του Michael Jackson εις βάρος της εταιρείας που είχε οργανώσει την τουρ της επιστροφής του, ως στοιχεία που τεκμηριώνουν τους ισχυρισμούς τους για άσκηση υπερβολικής πίεσης στον μουσικό, που οδήγησε τελικά όχι μόνο στην συναισθηματική του κατάρρευση, αλλά τελικά και στον θάνατό του.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b