MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

“Δαιμονισμένη” κορυφή στο αμερικανικό box office

Ενώ οι ελληνικοί κινηματογράφοι βρίσκονται ακόμα στον αστερισμό της επιστροφής του Σκοτεινού Ιππότη, στο αμερικάνικο box office ένα μεταφυσικό θρίλερ βρίσκεται στην πρωτοκαθεδρία. Στην δεύτερη θέση η ταινία που έγραψε ο Nick Kave, ενώ οι Αναλώσιμοι 2 αναλώθηκαν γρήγορα τελικά κι έπεσαν στην τρίτη θέση.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Συγκεκριμένα, στο νούμερο 1 του αμερικάνικου box office για το τριήμερο 31 Αυγούστου- 2 Σεπτεμβρίου βρέθηκε το μεταφυσικό θρίλερ “Η Δαιμονισμένη” (The Possession) με κέρδη ύψους 17 εκατ. δολαρίων. Η ταινία αναφέρεται σε ένα κοριτσάκι που αγοράζει ένα κουτί αντίκα από ένα παλαιοπωλείο, αγνοώντας ότι μέσα σε αυτό κατοικεί ένα αρχαίο πνεύμα. Όταν το πνεύμα την κυριεύει, ο πατέρας της και η πρώην σύζυγός του ενώνουν τις δυνάμεις τους, για να ξορκίσουν το κακό το πνεύμα από την μονάκριβη κορούλα τους.  Πρωταγωνιστούν οι Natasha Calis, Jeffrey Dean Morgan και Kyra Sedgwick.

Στο νούμερο 2 με κέρδη 9 εκατ. δολαρίων η ταινία που έγραψε ο γνωστός τραγουδοποιός Nick Kave, ο οποίος αποδεικνύεται και επιτυχημένος σεναριογράφος. Η ταινία Lawless αναφέρεται σε μια συμμορία την περίοδο του κραχ στις ΗΠΑ και σε μια συμμορία της Virginia, που νιώθει ότι απειλείται από ένα νέο αστυνομικό, ο οποίος ζητάει μερίδιο από τα κέρδη τους. Το καστ της ταινίας περιλαμβάνει σημαντικά ονόματα, όπως ο νέος κακός του Batman Tom Hardy, ο Shia LaBeouf, ο Guy Pearce και η Jessica Chastain. Η ταινία στηρίζεται σε μυθιστόρημα του Tom Bondurant.

Στο νούμερο 3 η dream team ηθοποιών που έχουν “λάμψει” σε ταινίες δράσης. Οι Αναλώσιμοι 2 πέρασαν στην τρίτη θέση.

Παράλληλα ο νέος Batman (Ο Σκοτεινός Ιππότης: Η επιστροφή) κατάφερε να πιάσει το 1 δισ. δολάρια κέρδη σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ στην Ελλάδα παραμένει νούμερο 1. Για το τετραήμερο 23-26 Αυγούστου ο τρίτος Batman του Christopher Nolan έπιασε κορυφή, ανεβάζοντας γενικότερα την κίνηση στους ελληνικούς κινηματογράφους. Στο νούμερο 2 οι Αναλώσιμοι 2 και στο νο 3 μια γαλλική ταινία με τον τίτλο “Για όλα φταίει το όνομά σου”.

 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b