MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η Άννα Βίσση και ο Πάνος Μουζουράκης μαζί στην όπερα Δαίμονες του Καρβέλα!

Η Άννα Βίσση επιστρέφει στο θεατρικό σανίδι και στην γνωστή όπερα του Νίκου Καρβέλα και του Σταύρου Σιδερά Δαίμονες. Μαζί της, στο ρόλο του πρωταγωνιστή, ο Πάνος Μουζουράκης, ο οποίος εκτός από την σημαντική του μουσική καριέρα, έχει παίξει και στο θέατρο. Την σκηνοθεσία της παράστασης, η οποία θα ανέβει στο Παλλάς από το Μάρτιο του 2013 θα γίνει από τον Γιάννη Κακλέα και η σκηνογραφία από τον Μανόλη Παντελιδάκη.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Έργο πρωτοποριακό για τα ελληνικά μουσικά δρώμενα, έργο ζωής για τους δημιουργούς του, η περίφημη ροκ όπερα Δαίμονες σε σύνθεση του Νίκου Καρβέλα και σε λιμπρέτο του Σταύρου Σιδερά επιστρέφει στο Παλλάς. 22 χρόνια μετά την πρώτη, πολύ επιτυχημένη παρουσίασή της.

Η Άννα Βίσση ως βασίλισσα Ροζάνα να ηγείται πολυμελούς ομάδας ηθοποιών και τραγουδιστών. Θα είναι 25 ηθοποιοί- ανάμεσα στους οποίους συζητείται το όνομα του Αντώνη Λουδάρου- και 11 μελής ορχήστρα.

Οι «Δαίμονες» παρουσιάστηκαν με μεγάλη επιτυχία τη σεζόν 1991 / 1992 στο «Αττικόν» σε μουσική διεύθυνση Μιχάλη Ροζάκη, σκηνοθεσία Ρότζερ Ουίλιαμς και με τους Τζων Μοδινό που αργότερα τον αντικατέστησε ο Γιώργος Μούτσιος , Γιάννη Σαμσιάρη και Μπέσσυ Μάλφα, μεταξύ άλλων, πλάι στην Άννα Βίσση.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Μουσικά Νέα
Together for Palestine: Η μεγάλη συναυλία στο Wembley συγκέντρωσε 1,7 εκατομμύρια ευρώ για την Παλαιστίνη
Μουσικά Νέα
Eurovision: Απειλές για μποϊκοτάζ αν συμμετάσχει το Ισραήλ
Μουσικά Νέα
Μare Nostrum- Ένα μουσικό ταξίδι στις παραδόσεις της Μεσογείου στο Ηρώδειο
Μουσικά Νέα
Oι Iron Maiden επιστρέφουν στην Ελλάδα το 2026 – Με εντυπωσιακό show για τα 50 χρόνια τους
Έξοδος
Σταυρός του Νότου: Νέα σεζόν με πλούσιο πρόγραμμα και γιορτινή διάθεση
Art & Culture
Athens Baroque Festival: Το πάθος του μπαρόκ ζωντανεύει στην Αθήνα
Μουσικά Νέα
Μουσικό αντάμωμα και λαϊκό γλέντι στη Γλυφάδα με ελεύθερη είσοδο
ShowBiz
Μάριος Φραγκούλης: “Ο Μίκης Θεοδωράκης είναι ένας από τους μεγάλους ήρωες της χώρας μας”
ΕΙΔΑΜΕ / Συναυλίες
Μια μυσταγωγική μουσική εμπειρία στην Κέρο
Μουσικά Νέα
Ο Νέγρος του Μοριά ντυμένος τσολιάς ερμηνεύει το “Δελτίο” στο COLORS
Εταιρικές Δράσεις
Το Aperol απογείωσε το Primer Music Festival 2025 με ένα εντυπωσιακό drone show
Μουσικά Νέα
«Το Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Μολύβου δεν μοιάζει με κανένα άλλο φεστιβάλ μουσικής δωματίου»