MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
14
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Το θαύμα της Bar Refaeli στην Μύκονο!

Πολλοί θα έλεγαν ότι η Bar Refaeli είναι ένα θαύμα από μόνη της. Με τέτοιο κορμί, είναι σαν να επιβεβαιώνει τους στίχους του Καρβέλα “όταν σε έπλασε ο Θεός, πρέπει να είχε προφανώς έμπνευση- μεγάλη έμπνευση!” Ωστόσο, το καυτό σούπερ μοντέλο από το Ισραήλ κάνει και θαύματα. Περπατάει στο νερό!

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η εκπληκτική φωτογραφία δείχνει το μοντέλο να πατάει πάνω στην θάλασσα, φορώντας ένα μαύρο μπικίνι και προβάλλοντας το εκπληκτικό κορμί της. Την πόσταρε η ίδια στο twitter και είναι από την Μύκονο. Μαζί με την φωτογραφία έγραψε και το εξής: Good morning! I am walking on water today.. What r u doing? (Καλημέρα! Περπάτάω στο νερό σήμερα. Εσείς τι κάνετε;)

Η φωτογράφησε έγινε για την έκδοση με μαγιό του περιοδικού Sports Illustrated, του οποίου οι εκδόσεις είναι πασίγνωστες για τα πανέμορφα μοντέλα που χρησιμοποιούν. Και το περιοδικό έκανε πολλές καυτές φωτογραφήσεις στο νησί της Μυκόνου.

Αν η Αφροδίτη γεννήθηκε στα νερά της Κύπρου, η Bar Refaeli περπάτησε στο νέρο στην Μύκονο. Η ελληνική θάλασσα κάτι έχει, φαίνεται και κάνει να … αναδύονται Θεές του Έρωτα και απίστευτες κουκλάρες.

Γιώργος Σμυρνής

Περισσότερα από Ιστορίες
Σχετικά Θέματα
Επίκαιρα
Το Νότιο Αιγαίο η Περιφέρεια με τη μεγαλύτερη τουριστική απόδοση στην Ελλάδα το 2025
Επίκαιρα
Ξεκινούν οι εκπτώσεις: Προβληματισμός για το θεσμικό πλαίσιο για τις προσφορές
Αφιέρωμα
Δέκα χρόνια χωρίς τον David Bowie: Η παράξενη «αθανασία» του Starman
Art & Culture
Τα sos της Τέχνης που θα δούμε στην Ευρώπη το ’26
Επίκαιρα
Έρευνα: 6 στους 10 Έλληνες εξακολουθούν να μην αποταμιεύουν για τη σύνταξή τους
Επίκαιρα
«Χειρόφρενο» τραβούν τα ταξί: 48ωρη απεργία στην Αττική
Art & Culture
Η ΚΟΑ στην ψηφιακή εποχή
Επίκαιρα
Η Warner Bros απορρίπτει την προσφορά της Paramount: Το Διοικητικό Συμβούλιο επιλέγει Netflix
Επίκαιρα
Νέοι μισθοί με βάση τον ΑΜΚΑ: Ποιοι κερδίζουν και ποιοι χάνουν
Επίκαιρα
Κακοκαιρία: Κόκκινος συναγερμός για ισχυρές καταιγίδες – Ποιες περιοχές κινδυνεύουν από πλημμύρες
Επίκαιρα
Σε απεργία από σήμερα οι λαϊκές αγορές – Τα αιτήματα παραγωγών και πωλητών
Αφιέρωμα
26 μεγάλες συναυλίες που περιμένουμε το 2026