MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ερωτικά μηνύματα στέλνει στον R. Pattinson η Rihanna!

Το “παλεύει” για αντικαταστάτρια της Stewart στην καρδιά του Pattinson η Rihanna! Μετά τον επεισοδιακό χωρισμό του διάσημου βρετανού γόη με την άπιστη σύντροφό του Kristen Stewart, η Rihanna φαίνεται ότι μπαίνει στην σειρά από τις πολλές που θα ήθελαν να κερδίσουν μια θέση στην καρδιά του.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Σύμφωνα με πληροφορίες, η τραγουδίστρια από τα νησιά Barbados στέλνει καυτά ερωτικά μηνύματα στον Robert Pattinson. H Rihanna έχει στην κατοχή της τον αριθμό του κινητού του Pattinson από κοινό τους γνωστό. Επίσης, έχουν συναντηθεί αρκετές φορές στα παρασκήνια πολλών βραβείων μέσα στα χρόνια- προνόμιο του να είσαι διάσημος (και είναι και οι δύο πολύ διάσημοι!)

Πηγές κοντά στους δύο σταρ λένε ότι η Rihanna “πεθαίνει” να γνωρίσει τον Robert Pattinson, καθώς τον θεωρεί πολύ γλυκό, αλλά ποτέ δεν έγινε κάτι μεταξύ τους, γιατί ήταν προσκολλημένος με την Stewart. Παράλληλα, φίλοι του Άγγλου ηθοποιού τον συμβουλεύουν να σταματήσει την κλάψα για την Stewart και να συνεχίσει τη ζωή του. Η Rihanna θα ήταν μια πολύ καλή περίπτωση, για να το κάνει αυτό.

Γεγονός είναι πάντως ότι έτσι και ο Pattinson με την Rihanna γίνουν ζευγάρι, θα είναι ένα από τα πιο καυτά θέματα για τον gossip τύπο εδώ και χρόνια.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b