O Hugh Laurie αποσύρεται από το remake του RoboCop!
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΕκτός ο μεγάλος dr House από το remake του RoboCop. Ο διάσημος Άγγλος ηθοποιός Hugh Laurie δεν θα συμμετάσχει τελικά, ως ο κακός, στο πρότζεκτ. Ήδη συζητιέται για την αντικατάστασή του ο επίσης Βρετανός Clive Owen.
A
A
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΣύμφωνα με πληροφορίες, ο Hugh Laurie φοβήθηκε την αρνητική δημοσιότητα που έλαβε το remake του RoboCop, έπειτα από κυκλοφορία περίληψης του σεναρίου της ταινίας στο διαδίκτυο, η οποία προκάλεσε πολλά αρνητικά σχόλια.
Το καστ πάντως είναι πολύ πλούσιο και χωρίς τον Dr House, με τον Joel Kinnaman στον πρωταγωνιστικό ρόλο και τους Gary Oldman, Samuel L. Jackson, Jackie Earl Haley, Jennifer Ehle και Michael K. Williams. Αν σε αυτούς προστεθεί και ο Clive Owen, του οποίου το όνομα συζητιέται έντονα για την αντικατάσταση του Hugh Laurie, τότε το καστ θα γίνει πολύ δυνατό.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Αύγουστος στην Αθήνα: 5 μαγαζιά που κάνουν τις διακοπές να μοιάζουν λίγο πιο κοντά
Παναγώτης Χ. Βούρος: Η “Παραξενιά” είναι η δύναμή μας να μπορούμε να διαφέρουμε
Αυτό το Σαββατοκύριακο η TV παίζει σε… Christopher Nolan mode
Σαββατοκύριακο χωρίς πορτοφόλι: 8 δωρεάν εκδηλώσεις για το ΣΚ 8-9 Αυγούστου
Οι Λέξεις των Άλλων, του Μάνου Θηραίου για 3ο χρόνο στο Θέατρο Άβατον
Δικός σου, Φραντς: Η παράσταση του Αλέξανδρου Διαμαντή ξανά στην Γερμανόφωνη Ευαγγελική Εκκλησία
«Ριφιφί»: Σε Α’ τηλεοπτική προβολή η σειρά φαινόμενο του Σωτήρη Τσαφούλια
Ρωγμές: Η σόλο χοροθεατρική περφόρμανς της Χριστίνας Κυριαζίδη στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
Τόσο Όσο: Η stand-up comedy των Φουντούλη-Σπηλιόπουλου στην Ταράτσα του Λαμπέτη
Μιρέλα Πάχου – Αδάμ Τσαρούχης: Τα αξέχαστα ντουέτα του ελληνικού σινεμά στην Ταράτσα του Λαμπέτη