Support στους Red Hot Chili Peppers η Σάννυ Χατζηαργύρη!
Η Σάννυ Χατζηαργύρη, που είναι γνωστή στο ευρύτερο κοινό σαν “Λίλα” από το σίριαλ “Singles”, θα ανοίξει τη μεγάλη συναυλία των Red Hot Chili Peppers που θα γίνει στην Αθήνα στο ΟΑΚΑ στις 4 Σεπτεμβρίου!
Monopoli Team
22.08.2012
A
A
Η γνωστή ηθοποιός ασχολείται εδώ και αρκετό καιρό με την μουσική. Το 2008 ίδρυσε το συγκρότημα Sunny Side of the Razor, μια ροκ μπάντα που έκανε μεγάλη αίσθηση στα μέρη όπου εμφανίστηκε.
Το 2009 το γκρουπ ξεχώρισε στο Rockwave, όταν άνοιξαν τη συναυλία του Moby και των Placebo, ενώ την επόμενη χρονιά η Σάννυ πήρε το βραβείο «Πρωτοεμφανιζόμενης τραγουδοποιού», στα βραβεία «Γυναίκες της Χρονιάς».
Η μπάντα συμμετείχε στο διαγωνισμό που διοργάνωσε το site Jumping Fish της Cosmote, για την ανάδειξη του support group της συναυλίας των Red Hot Chili Peppers και επιλέχθηκε από τους managers του συγκροτήματος.
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Family Weekend: 10 προτάσεις δημιουργικής διασκέδασης με τα παιδιά
Αυτά τα brunch spots θα σου φτιάξουν τη διάθεση
Ηλέκτρα Εντός: 4 λόγοι για να (ξανα)δεις την παράσταση του Δημήτρη Τάρλοου στο Θέατρο Πορεία
Stop Scrolling: Από το Paris Fahion Week μέχρι τη Βιολάντα, ένα scroll απόσταση
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Η ατζέντα του Σαββατοκύριακου 31/1-1/2
Σαββατοκύριακο χωρίς πορτοφόλι: Μουσική, σινεμά και βόλτες σε μουσεία στην Αθήνα
Το Νόημα της Ζωής Νο 1 και 2: Οι μαύρες κωμωδίες του Διονύση Μπουγά στο Από Μηχανής Θέατρο
Μουσείο Μπενάκη: Έναρξη συνεργασίας με τη Rolex
Feel the Love: Η Valentine’s συλλογή της Vilebrequin
Ο Sivert Hoyem στο Θέατρο Λυκαβηττού