MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
16
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Robert Pattinson: “Οι βαμπιρολάγνοι θα αγαπήσουν και τη νέα μου ταινία”!

Μπορεί η προσωπική του ζωή να έχει γίνει… βούκινο, ωστόσο ο Robert Pattinson ευελπιστεί να δώσει στο κοινό έναν άλλο λόγο να ασχοληθεί μαζί του. Άφησε λοιπόν στην άκρη το concept των βαμπίρ και ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στο Cosmopolis, όπου θα υποδυθεί τον εκκεντρικό Eric Packer.

Monopoli Team

Μπορεί να οφείλει την επαγγελματική του ανέλιξη αποκλειστικά και μόνο στο Twilight, αλλά θεωρεί πως μαζί με αυτόν έχουν “ωριμάσει” και οι φανατικοί των βαμπίρ, που θα αναδείξουν και αυτή του τη δουλειά. ««Δεν νομίζω ότι ο κόσμος έχει συνειδητοποιήσει ότι το κοινό των ταινιών Twilight είναι στην πραγματικότητα μεγαλύτερο σε ηλικία. Δεν υπάρχουν πολλοί που να είναι κάτω από 18 ετών. Και αν όλα πάνε καλά, θα είναι αυτοί που θα αγαπήσουν το φιλμ», λέει.

Το Cosmopolis είναι βασισμένο στη ζωή του Eric Packer, ο οποίος μέσα από τη λιμουζίνα του βλέπει εικόνες από τη Νέα Υόρκη και κάνει καυστικά σχόλια. Σημαντικές φιγούρες στη ζωή του είναι μια έμπορος τέχνης (Juliette Binoche), η ψυχρή σύζυγός του (Sarah Gordon) και ένας μυστηριώδης άνδρας, ο οποίος απειλεί τη ζωή του (Paul Giamatti).


Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b