MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κόντρα μεταξύ Rihanna και αφεντικού γνωστής εταιρείας καλλυντικών

Όλος ο κόσμος ξέρει πως η κοπέλα έχει… ξεφύγει λίγο τον τελευταίο καιρό. Κάτι τα ατελείωτα πάρτι, κάτι τα μεθύσια, λίγο τα κέντρα αποτοξίνωσης και λίγο οι ημίγυμνες φωτογραφίες έχουν κατατάξει τη Rihanna στα… κακά παιδιά της showbiz, με συνέπεια για κάποιους, όπως για το αφεντικό της Nivea, να αποτελεί persona non grata!

Monopoli Team

Αυτή η εικόνα που βγάζει προς τα έξω, φυσικά κάθε άλλο παρά πρότυπο για διαφημίσεις που απευθύνονται σε οικογένειες είναι. Έλα όμως που η Nivea έχει συμβόλαιο μαζί της… Και πώς άραγε μπορείς να σπάσεις μια συμφωνία εκατομμυρίων; Μα φυσικά μέσω των δικηγόρων. Ωστόσο μέχρι να φτάσει η υπόθεση στις αίθουσες των δικαστηρίων, πρέπει να γίνει και το ανάλογο «ζέσταμα». Έχουν φροντίσει γι’ αυτό η διάσημη τραγουδίστρια και ο διευθυντής του ομίλου της Nivea, λέγοντας πολύ «βαριά» πράγματα ο ένας στον άλλο.

Η νεαρή star άρχισε την συνεργασία της με το brand από το 2011, και επέτρεψε στη Nivea να χρησιμοποιήσει το τραγούδι της «California King Bed» σε διαφημίσεις, χωρίς καν να ζητήσει χρήματα. Ύστερα ήρθε η συμφωνία και η φωτογραφίσεις για την καμπάνια.

Όμως, ο Heidenreich που ανέλαβε τη διεύθυνση του ομίλου Beiersdorf, στον οποίο ανήκει η Nivea, αποφασισμένος να κάνει μεγάλες αλλαγές, αποφάσισε πως η διάσημη τραγουδίστρια δεν θα έπρεπε πια να εκπροσωπεί την εταιρεία σαν κεντρικό πρόσωπο, αλλά ούτε καν να σχετίζεται με αυτήν, εξαιτίας του τρόπου ζωής που έχει επιλέξει, ο οποίος δεν είναι συμβατός με τις αξίες της εταιρείας. Όπως ο ίδιος δήλωσε στη γερμανική εφημερίδα Welt: «Η Rihanna δεν τραβάει! Δεν καταλαβαίνω πως ήρθε καν σε επαφή η Nivea με τη Rihanna. Η Nivea είναι εταιρεία που χρόνια εκπροσωπεί την εμπιστοσύνη, την οικογένεια και τη φερεγγυότητα».

Η Rihanna αποφάσισε να το πάει λίγο παραπέρα, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του να μισοχαμογελάει και έγραψε «Δε χρειάζονται σχόλια», μαζεύοντας όμως εκατοντάδες σχόλια που τον κατηγορούσαν για την απόφασή του.

Το σχόλιο του Heidenreich στο «αστείο» της τραγουδίστριας ήταν: «Δε με ενοχλεί που την ανέβασε. Ό,τι και να θέλει να πει με αυτό, τουλάχιστον σταμάτησε για λίγο να ανεβάζει ημίγυμνες φωτογραφίες της. Αυτή η κοπέλα δεν είναι παρά ένα… ξέκ*λο»! Εκείνη, τέλος, απαντώντας στις ενημερώσεις των followers της, τον χαρακτήρισε κομπλεξικό λόγω… ασχήμιας!

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b