MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Βάλ’ τον Υπουργό στην Πρίζα, από τον Οκτώβριο στο θέατρο Πειραιώς 131

O Θανάσης Παπαθανασίου και ο Μιχάλης Ρέππας θα παρουσιάσουν φέτος τον Οκτώβριο το έργο με τίτλο “Βάλ’ τον Υπουργό Στην Πρίζα”.

author-image Μαίρη Ρετσίνα

Πρόκειται για μία παραλλαγή του έργου “Βγάλ’ τον υπουργό απ’ την πρίζα”. Γύρω από το μηχάνημα που κρατάει νεκροζώντανο τον πρωθυπουργό της χώρας, εκτυλίσσεται μια φάρσα συναλλαγών και διαπλοκής με ένα και μόνο σκοπό: Να μην αλλάξει τίποτα. Το πολιτικό παρασκήνιο απεργάζεται, για ίδιον όφελος πάντα, κάθε είδους σενάρια που στοχεύουν στο να μην αλλάξει τίποτα στην χώρα.

Επτά γελοίοι χαρακτήρες – η σύζυγος του πρωθυπουργού (Χρυσούλα Διαβάτη), η ερωμένη του, μια Ινδή πριγκίπισσα (Σοφία Μουτίδου), η κόρη του (Βάσω Λασκαράκη), ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης (Αλέξανδρος Αντωνόπουλος), ο κουτοπόνηρος Ινδός υπηρέτης του (Μιχάλης Ρέππας), ο υπουργός Αμύνης (Χάρης Γρηγορόπουλος) και ο γραμματέας του (Φώτης Σπύρος) – κάνουν τα πάντα για να συντηρήσουν τις σκουριασμένες δομές. Και όλο αυτό το ένοχο παρασκήνιο το φορτώνουν στην πλάτη ενός αθώου υδραυλικού (Δημήτρης Λέκκος).

Συντελεστές
Απόδοση – Σκηνοθεσία: Θανάσης Παπαθανασίου – Μιχάλης Ρέππας
Σκηνικά: Μαργαρίτα Χατζηϊωάννου
Κοστούμια: Έβελυν Σιούπη
Φωτισμοί: Χρήστος Τζιόγκας

Πρωταγωνιστούν
Χρυσούλα Διαβάτη, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Μιχάλης Ρέππας, Σοφία Μουτίδου, Βάσω Λασκαράκη, Χάρης Γρηγορόπουλος, Φώτης Σπύρος, Δημήτρης Λέκκος.

Διεύθυνση
Πειραιώς 131, Γκάζι

Τηλέφωνο
210 34 50 922

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b