MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
21
ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Aκρόαση για μία θέση tutti στα 2α Βιολιά, για την Εθνική Λυρική Σκηνή

Η Εθνική Λυρική Σκηνή διοργανώνει ακρόαση για μία (1) θέση tutti στα 2α Βιολιά για τις ανάγκες της Ορχήστρας της Λυρικής Σκηνής και της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, κατά την καλλιτεχνική περίοδο 2012 – 2013.

author-image Μαίρη Ρετσίνα

Πρόγραμμα ακρόασης

Οι υποψήφιοι θα διαγωνισθούν σε:
1. Υποχρεωτικό κοντσέρτο. MOZART: Ένα από τα Κοντσέρτα Νο 4 (σε ρε), Νο 5 (σε λα) το 1ο μέρος με cadenza.

2. Ένα κομμάτι επιλογής του υποψηφίου.

3. Αποσπάσματα από ορχηστρικά έργα, τα οποία θα δίδονται στους υποψήφιους σε φωτοαντίγραφα, από το Πρωτόκολλο της Ε.Λ.Σ.

Ημερομηνία Ακρόασης:
25, 26/9/2012
Ώρα: 14:00.
Οι υποψήφιοι θα διαγωνιστούν με αλφαβητική σειρά.

Τόπος ακρόασης:
Αίθουσα δοκιμών της Ορχήστρας (Αρχιμήδους 16, Καλλιθέα).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Πρωτόκολλο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής (οδός Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσματζόγλου, 3ος όροφος, τηλ. 2103711330) για έντυπα και υποβολή αιτήσεων τις εργάσιμες ημέρες από 6/8/2012 μέχρι και 14/9/2012, από τις 8.30 μέχρι τις 14.30.

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι κάτοχοι διπλώματος ή πτυχίου από αναγνωρισμένο ωδείο της ημεδαπής ή από αναγνωρισμένο μουσικό εκπαιδευτικό ίδρυμα του εσωτερικού ή ισότιμου διπλώματος εκπαιδευτικού ιδρύματος του εξωτερικού, το οποίο πρέπει να κατατεθεί μαζί με την αίτηση, καθώς και πλήρες βιογραφικό σημείωμα.

Το κομμάτι επιλογής θα πρέπει να δίδεται από κάθε υποψήφιο, σε φωτοαντίγραφο, στην εξεταστική επιτροπή, κατά την ώρα της ακρόασης.

Όσοι εκ των υποψηφίων εργάζονται σε άλλη ορχήστρα (Ε.Ρ.Τ., Δ. Αθηναίων κ.λ.π.) με σύμβαση ορισμένου ή αορίστου χρόνου, θα πρέπει να προσκομίσουν στο Πρωτόκολλο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, πριν την ημερομηνία της ακρόασης, βεβαίωση των συνολικών μηνιαίων αποδοχών τους, από τον φορέα εργασίας τους.

Διεύθυνση
Ακαδημίας 59, Αθήνα

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Μουσικά Νέα
H KOA υποδέχεται τον πιανίστα Ίβο Πογκορέλιτς στο 2ο κονστέρτο του Ραχμάνινοφ
Μουσικά Νέα
Οι Saxon μαζί με τους Helloween στο Release Athens 2026
Μουσικά Νέα
Χαρούλης – Μποφίλιου ταξιδεύουν τον κόσμο με τις μουσικές των Μίκη Θεοδωράκη και Μάνο Χατζιδάκι – Νέες ημερομηνίες
Μουσικά Νέα
Μουσικός Περίπατος της ΚΟΑ στο Ίδρυμα Θεοχαράκη με ελεύθερη είσοδο
Μουσικά Νέα
Καμεράτα: Μουσικό ταξίδι στον ρομαντισμό με Σούμπερτ και Μπετόβεν στο Μέγαρο
Μουσικά Νέα
Walk a Mile: Νέα μουσική από Kadebostany, λίγο πριν το live στην Αθήνα
Μουσικά Νέα
«Το Ροκ Του Μέλλοντός Μας»: Ένα μουσικό αντίο με την υπογραφή του Διονύση Σαββόπουλου
Εκδηλώσεις
Ο Christopher King στη Γεννάδειο για τη Μουσική της Ανατολίας
Μουσικά Νέα
Η Angelika Dusk θα ανοίξει τη συναυλία του Rod Stewart
Μουσικά Νέα
Beth Hart: Στην Αθήνα το καλοκαίρι του 2026
Μουσικά Νέα
Σύννεφα Μπαλόνια: Η Βιολέτα Ίκαρη ερμηνεύει Οδυσσέα Ιωάννου-Σταύρο Σιόλα
Μουσικά Νέα
Υποψηφιότητες Grammy 2026: Γράφει ιστορία ο Bad Bunny – Υποψήφιος και ο Timothée Chalamet