MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
16
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Aκρόαση για μία θέση tutti στα 2α Βιολιά, για την Εθνική Λυρική Σκηνή

Η Εθνική Λυρική Σκηνή διοργανώνει ακρόαση για μία (1) θέση tutti στα 2α Βιολιά για τις ανάγκες της Ορχήστρας της Λυρικής Σκηνής και της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, κατά την καλλιτεχνική περίοδο 2012 – 2013.

author-image Μαίρη Ρετσίνα

Πρόγραμμα ακρόασης

Οι υποψήφιοι θα διαγωνισθούν σε:
1. Υποχρεωτικό κοντσέρτο. MOZART: Ένα από τα Κοντσέρτα Νο 4 (σε ρε), Νο 5 (σε λα) το 1ο μέρος με cadenza.

2. Ένα κομμάτι επιλογής του υποψηφίου.

3. Αποσπάσματα από ορχηστρικά έργα, τα οποία θα δίδονται στους υποψήφιους σε φωτοαντίγραφα, από το Πρωτόκολλο της Ε.Λ.Σ.

Ημερομηνία Ακρόασης:
25, 26/9/2012
Ώρα: 14:00.
Οι υποψήφιοι θα διαγωνιστούν με αλφαβητική σειρά.

Τόπος ακρόασης:
Αίθουσα δοκιμών της Ορχήστρας (Αρχιμήδους 16, Καλλιθέα).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Πρωτόκολλο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής (οδός Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσματζόγλου, 3ος όροφος, τηλ. 2103711330) για έντυπα και υποβολή αιτήσεων τις εργάσιμες ημέρες από 6/8/2012 μέχρι και 14/9/2012, από τις 8.30 μέχρι τις 14.30.

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι κάτοχοι διπλώματος ή πτυχίου από αναγνωρισμένο ωδείο της ημεδαπής ή από αναγνωρισμένο μουσικό εκπαιδευτικό ίδρυμα του εσωτερικού ή ισότιμου διπλώματος εκπαιδευτικού ιδρύματος του εξωτερικού, το οποίο πρέπει να κατατεθεί μαζί με την αίτηση, καθώς και πλήρες βιογραφικό σημείωμα.

Το κομμάτι επιλογής θα πρέπει να δίδεται από κάθε υποψήφιο, σε φωτοαντίγραφο, στην εξεταστική επιτροπή, κατά την ώρα της ακρόασης.

Όσοι εκ των υποψηφίων εργάζονται σε άλλη ορχήστρα (Ε.Ρ.Τ., Δ. Αθηναίων κ.λ.π.) με σύμβαση ορισμένου ή αορίστου χρόνου, θα πρέπει να προσκομίσουν στο Πρωτόκολλο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, πριν την ημερομηνία της ακρόασης, βεβαίωση των συνολικών μηνιαίων αποδοχών τους, από τον φορέα εργασίας τους.

Διεύθυνση
Ακαδημίας 59, Αθήνα

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Μουσικά Νέα
Η διεθνούς φήμης πιανίστα Κλερ Χουάνγκτσι με την ΚΟΑ στο Μέγαρο
Μουσικά Νέα
Αφιέρωμα στον Elvis Presley από το σύνολο «Metallon» της ΚΟΑ
Μουσικά Νέα
Η Στέγη έγινε αγνώριστη – Δείτε τις πρώτες εικόνες από τη μεταμόρφωση για το Stegi.Radio Takeover 2026
Μουσικά Νέα
Ο Γιάννης Χαρούλης στον Σταυρό του Νότου
Μουσικά Νέα
Οι σαρωτικοί Kneecap επιστρέφουν το καλοκαίρι στο Rockwave
Δραστηριότητες
Δήμος Αθηναίων: Μεγάλη αποκριάτικη γιορτή για όλη την οικογένεια στο Ζάππειο
Βιβλία
Ove Vai Conte Nano? Ove vai?: Το κείμενο και τα τραγούδια της παράστασης του Θοδωρή Γκόνη από τη Μικρή Άρκτο
Μουσικά Νέα
«Sing for Greece 2026» (Α’ Ημιτελικός): Αυτοί είναι οι 7 που πέρασαν στον τελικό
Εκδηλώσεις
Δήμος Αθηναίων: Tσικνοπέμπτη στο κέντρο της πόλης με δωρεάν παραδοσιακό τσίκνισμα, μουσική και χορό
Μουσικά Νέα
Η Sama’ Abdulhadi επιστρέφει στην Αθήνα με ένα extended set
Μουσικά Νέα
ΕΔΩ: Το νέο ντουέτο της Μαρίνας Σάττι και του Leon of Athens
Μουσικά Νέα
“Μαύρη Πέτρα”: Δημήτρης Μυστακίδης και Μάρθα Φριντζήλα ενώνουν φωνές