MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Kristen Stewart: Τρώει πόρτα από την πρεμιέρα της ταινίας Cosmopolis, για να μην συναντηθεί με τον Pattinson!

Ανεπιθύμητο πρόσωπο για την πρεμιέρα της νέας ταινίας του David Cronenberg, η οποία ονομάζεται Cosmpopolis και στην οποία πρωταγωνιστεί ο Robert Pattinson, είναι η Kristen Stewart.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Με το μελάνι στον gossip τύπο ακόμα νωπό από το σκάνδαλο της νεαρής ηθοποιού, που απάτησε έναν από τους πιο ποθητούς άντρες στον πλανήτη με έναν 42χρονο παντρεμένο σκηνοθέτη, οι PR της ταινίας τρέμουν στην ιδέα η Stewart να εμφανισθεί στην πρεμιέρα, όπου σίγουρα θα είναι παρών ο Pattinson. Γι’ αυτό και της έχουν απαγορεύσει την είσοδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παραγωγή έχει δώσει εντολή στην ασφάλεια να μην επιτρέψει την είσοδο στην Kristen Stewart, να μην πλησιάσει ούτε το κόκκινο χαλί, ούτε να πάρει μέρος στο πάρτι μετά την προβολή της ταινίας. Οτιδήποτε και να συμβεί με το φρεσκοχωρισμένο ζευγάρι των δύο διάσημων ηθοποιών θα θεωρηθεί είδηση, που θα τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας από την ίδια την ταινία, ενώ υπάρχει πάντα ο φόβος να δημιουργηθεί κάποια ανεξέλεγκτη κατάσταση, που θα είναι στη συνέχεια δύσκολα διαχειρήσιμη επικοινωνιακά.

Ωστόσο, υπάρχουν κι εκείνοι που βρίσκουν επικοινωνιακή σκοπιμότητα από την πλευρά των δημοσίων σχέσεων της ταινίας. Αυτοί ισχυρίζονται ότι με το να απαγορεύουν στην Stewart να παρευρεθεί στην πρεμιέρα, επικαλούμενοι τον φόβο να δημιουργηθεί θέμα, πετυχαίνουν ακριβώς αυτό: δηλαδή δημιουργούν θέμα, γύρω από τον επεισοδιακό χωρισμό.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b