MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Eρωτικό video κατέστρεψε την καριέρα μίας υφυπουργού στην Κόστα Ρίκα!

Με τις νέες τεχνολογίες πρέπει κανείς να είναι ιδιαιτερά προσεκτικός με το τι βιντεοσκοπεί και το τι κυκλοφορεί στο internet. Ακόμα περισσότερο όταν είναι πολιτικός και μάλιστα με υπουργικό αξίωμα.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Αυτό το απλό πράγμα δεν σκέφτηκε η ατυχής Καρίνα Μπολάνιος, υφυπουργός Πολιτισμού και Νεότητας της Κόστα Ρίκα, η οποία αναγκάστηκε σε παραίτηση από το αξίωμα της, όταν ένα ερωτικό βίντεο-αφιέρωση στον εραστή της κατέληξε στο YouTube.

Η Μπολάνιος είναι παντρεμένη, αλλά σε διάσταση με τον βουλευτή Βίκτωρ Ούγκο Βίκεζ. Εμφανίζεται στο βίντεο ντυμένη με λευκά εσώρουχα και ξαπλωμένη σε κρεβάτι δωματίου ξενοδοχείου, όπου στέλνει ένα γλυκό μήνυμα στον αγαπημένο της. Αναφερόμενη στο στήθος της δηλώνει με νόημα: “Όλο αυτό είναι δικό σου. Γιατί σε αγαπώ, αγάπη μου. Σε αγαπώ”.

Θύμα της αγάπης, λοιπόν η υφυπουργός Μπολάνιος. Ίσως βέβαια θα πρέπει να προβληματιστεί για το πώς το προσωπικό αυτό μήνυμα έγινε παγκοίνως γνωστό, κυκλοφορώντας στο Youtube.

Η υφυπουργός, η οποία ήταν σε αυτό το πόστο από το 2006, αναγκάστηκε να παραιτηθεί . Σε δηλώσεις της στο  CNN είπε ότι δεν έχει λόγο να ντρέπεται. Πάντως, ζήτησε συγνώμη από τους νέους, τους οποίους εκπροσωπεί ως υφυπουργός.

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/_X0w0WLbClE” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b