MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Νέο Levi’s Store, στο McArthurGlen

Νέο Levi’s® Store άνοιξε και σας περιμένει στο ισόγειο του εκπτωτικού χωριού McArthurGlen.

author-image Μαίρη Ρετσίνα

Μια καινούρια εμπειρία στα ψώνια
Ανακαλύψτε συναρπαστικά καλοκαιρινά ρούχα σχεδιασμένα με βάση το διαχρονικό Αμερικάνικο «cool» και το πνεύμα της πρωτοπορίας που χαρακτηρίζει το Levi’s® brand. Για τους άνδρες θα βρείτε skinny και tapered jeans σε ποικιλία φινιρισμάτων, denim και υφασμάτινες βερμούδες, οργανικά βαμβακερά T-shirts και τη φιλική προς το περιβάλλον Water<less σειρά με jeans, τα οποία παράγονται με πολύ λιγότερο νερό. Οι γυναίκες θα ανακαλύψουν ποικιλία προτάσεων σε στυλ και χρώματα για την καινοτομική σειρά jeans με την απόλυτη εφαρμογή Levi’s® Curve ID αλλά και υπέροχα καλοκαιρινά φορέματα, σορτς & T-shirts.

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου να κερδίσεις
Για τον εορτασμό του νέου καταστήματος, την Παρασκευή 20 και το Σάββατο 21 Ιουλίου το νέο Levi’s® Store σας προσκαλεί όλους, να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας και να λάβετε αυτόματα μέρος στην κλήρωση* για ένα  iconic top to toe look αξίας €300.

Επιπρόσθετες πληροφορίες για το κατάστημα
Το νέο Levi’s® Store θα λειτουργεί έξι ημέρες την εβδομάδα, από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ Δευτέρα με Παρασκευή και το Σάββατο 10 το πρωί με 8 το βράδυ. Το εκπτωτικό χωριό που προσφέρει αγαπημένα brands σε είδη μόδας, ομορφιάς και σπιτιού σε τιμές 35 – 70 % χαμηλότερες.

Διεύθυνση
Οικοδομικό τετράγωνο E71, Γυαλού,19004 Σπάτα, Αθήνα

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b