MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΙΟΥΝΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ο Έλληνας σχεδιαστής Κωνσταντίνος Μητροβγένης κέρδισε τις εντυπώσεις στο «Bridge of Fashion» της Γερμανίας!

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίδειξη μόδας του Έλληνα σχεδιαστή Κωνσταντίνου Μητροβγένη στη Γερμανία, η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24 Ιουνίου 2012, στο Island of Usedom, στο πλαίσιο της αποκλειστικής συνεργασίας που σύναψε η διεθνής εβδομάδα μόδας Athens Xclusive Designers Week με το Usedom Baltic Fashion στη Γερμανία.

author-image Μαίρη Ρετσίνα

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Ο ταλαντούχος σχεδιαστής παρουσίασε τη συλλογή «metamorphosis» η οποία χαρακτηρίζεται από σχέδια βασισμένα σε απλές αλλά και περίπλοκες γραμμές, με εντυπωσιακά υλικά που «αγαπούν» την κίνηση του σώματος και μεταμορφώνονται σε ένα λειτουργικό avant-grade στυλ. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μοναδικό show με ρούχα που μεταμορφώνονται, όπως η τσάντα που μετατρέπεται σε φόρεμα, η φούστα σε γιλέκο, ένα αερόστατο που γίνεται φόρεμα αλλά και το φόρεμα με τα 800 μάτια που ανοιγοκλείνουν με την κίνηση.

Η συλλογή του σχεδιαστή κέρδισε τις εντυπώσεις και απέσπασε τα πιο θετικά σχόλια ανάμεσα σε 14 άλλες συλλογές σχεδιαστών που προέρχονταν από 10 διαφορετικές χώρες. Έντεκα σχεδιαστές που έχουν κερδίσει εθνικά ή διεθνή βραβεία σε αναγνωρισμένες διοργανώσεις μόδας παγκοσμίως φιλοξενήθηκαν στο «Bridge of Fashion» και παρουσίασαν τις συλλογές τους στην υπαίθρια πασαρέλα που είχε στηθεί σε παραλία του νησιού Usedom, ενώ παράλληλα, μέσω μιας τεράστιας οθόνης που είχε τοποθετηθεί μέσα στη θάλασσα όλοι οι παρευρισκόμενοι παρακολουθούσαν τις επιδείξεις!

Η Athens Xclusive Designers Week, από την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα, έχοντας ως κύριο στόχο την ενίσχυση της «εξωστρέφειας» της Ελληνικής μόδας και την προώθηση του έργου των Ελλήνων σχεδιαστών εντός και εκτός συνόρων, έχει συνάψει σημαντικές στρατηγικές συνεργασίες με διεθνείς οργανισμούς και φορείς στον κλάδο της μόδας. Συνεχώς, εμπλουτίζει τις συνεργασίες της με ξένα fashion weeks εντός και εκτός Ευρώπης, επισφραγίζοντας έτσι το στόχο της “Exporting Greek Fashion Globally”, προάγοντας το έργο των Ελλήνων Σχεδιαστών.

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Αγορές
Σχετικά Θέματα
Αγορές
Mayessa: Νέος προορισμός luxury footwear εμπειρίας στην Αθήνα
Αγορές
Το Coach Cherry είναι η πιο παιχνιδιάρικη νέα άφιξη στον κόσμο των αρωμάτων
Αγορές
Seventeen: Η νέα Pistach Deli σειρά φέρνει το καλοκαίρι στην επιδερμίδα σου
Αγορές
Η Montblanc τιμά τη Γιορτή του Πατέρα με μια ξεχωριστή συλλογή δώρων
Αγορές
«Πρεμιέρα» για το PosoKanei.gov.gr – Το νέο εργαλείο σύγκρισης τιμών στα σούπερ μάρκετ
Αγορές
Το νέο Summer Pouch της Mon Rêve φέρνει το καλοκαίρι παντού μαζί σου
Αγορές
Το ACCESS Fashion Bazaar για πρώτη φορά στη ΔΕΘ – για καλό σκοπό
Αγορές
Ποια μαγιό γυναικεία είναι οι κορυφαίες επιλογές για φέτος;
Αγορές
Η ena athletics φέρνει την performance φιλοσοφία της στην INTERSPORT
Αγορές
Όταν η μόδα μάς συνεπαίρνει: Η Answear παρουσιάζει τη νέα της καμπάνια για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2026
Αγορές
Το One and Only Aesthesis εγκαινιάζει μια νέα εποχή πολυτελούς shopping εμπειρίας
Αγορές
Δημιουργίες, δραστηριότητες, μουσική: The Meet Market #JazzEdition στην Τεχνόπολη