MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
27
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ο Σεμπάστιαν Φέττελ παίρνει την πρώτη θέση εκκίνησης με την Pepe Jeans London, στην Bread & Butter του Βερολίνου

Ο οδηγός Formula 1 της Red Bull ανέβηκε στο Βερολινέζικο Μετρό για μια σειρά από φωτογραφίσεις και τηλεοπτικές συνεντεύξεις πριν τη στάση του για μια εμφάνιση στον εκθεσιακό χώρο με το χορηγό της ομάδας, την Pepe Jeans London.

author-image Μαίρη Ρετσίνα

Πριν τις απογευματινές φωτογραφίες στην έκθεση με το αυτοκίνητο της Red Bull Racing για τη Formula 1, ο Σεμπάστιαν έβαλε τη σφραγίδα του σε δέκα jeans, χρησιμοποιώντας ένα πυρωμένο σίδερο εμπνευσμένο από τα γουέστερν. Στη συνέχεια, σαν φόρο τιμής στο κίνημα της pop art και της συλλογής Andy Warhol από την Pepe Jeans London, ο Φέττελ έπιασε μπογιές και πινέλα για να μεταφέρει κάτι από το χρώμα της Φόρμουλα Ένα στον indigo κόσμο του denim.

Η φωτογράφιση και η συνέντευξη Τύπου επίσης έδωσαν την ευκαιρία στον Σεμπάστιαν να λανσάρει μερικά από τα βασικά look της Pepe Jeans London μαζί με T-shirts από τη σειρά Andy Warhol και φυσικά κομμάτια από τη συλλογή Red Bull Racing με ρέπλικες των αγωνιστικών ρούχων που λάνσαρε η Pepe Jeans London για τη σεζόν 2012 της Formula 1.

Μετά την Bread & Butter, τα δέκα τροποποιημένα jeans θα περιοδεύσουν σε μία σειρά από διεθνή κεντρικά καταστήματα της Pepe Jeans Londοn πριν δημοπρατηθούν, με όλα τα έσοδα να δωρίζονται στο Wings For Life, ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα που υποστηρίζεται από την ομάδα της Red Bull Racing και που πραγματοποιεί έρευνα για τους τραυματισμούς της σπονδυλικής στήλης.

Λίγα λόγια για την Pepe Jeans London
Η Pepe Jeans London ιδρύθηκε το 1973 και είναι μια casual εταιρεία ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ για άνδρες, γυναίκες και παιδιά, με έμφαση στο denim. Για 3η συνεχόμενη χρονιά η Pepe Jeans είναι ο επίσημος χορηγός ένδυσης της Red Bull Racing Team.

Περισσότερα από Στην Πόλη
Σχετικά Θέματα
Art & Culture
Ημέρες ART/TECH by COSMOTE Telekom: Ένα τριήμερο φεστιβάλ για μία “νέα” τέχνη
Εκδηλώσεις
Σπουδές στη Γαλλία 2026: Η μεγάλη έκθεση του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος επιστρέφει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Εκδηλώσεις
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Τι κάνουμε σήμερα, Τρίτη 27 Ιανουάριου
Γεύση
Το “Amphibian” ανοίγει στη Στέγη
Εκδηλώσεις
Free City: 8 εκδηλώσεις με δωρεάν είσοδο στην Αθήνα αυτή την εβδομάδα
Εκδηλώσεις
Η «Χαμένη Άνοιξη» του Τσίρκα επιστρέφει & ο Χατζιδάκις συναντά το θέατρο - Όσα θα κάνουμε σήμερα στην πόλη
ΕΙΔΑΜΕ / Παραστάσεις
Όλα όσα μας άρεσαν (ή μας χάλασαν) αυτή την εβδομάδα
Εκδηλώσεις
Θέατρο, χορός, συναυλίες: Πού θα πάμε και τι θα δούμε αυτό το ΣΚ;
Εκδηλώσεις
Σαββατοκύριακο χωρίς πορτοφόλι: Όσα κάνουμε δωρεάν στην Αθήνα (24-25/01)
Going Out
Stegi.Radio Takeover 2026: Πήραμε μια γεύση από τη φετινή μουσική “κατάληψη” της Στέγης
Εκδηλώσεις
«Ιβάνοφ» σε σκηνοθεσία Γιάννη Χουβαρδά, ο Στάθης Λιβαθινός σκηνοθετεί την «Ντάμα Πίκα» - Όσα θα κάνουμε σήμερα
Εκδηλώσεις
Μαύρη Γαλότσα: Η κωμωδία της Βάσιας Αργέντη ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα