MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
16
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Διαγωνισμός δημιουργικής έκφρασης με θέμα την ενιαία ευρωπαϊκή αγορά

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή καλεί όλους τους 20χρονους Ευρωπαίους να εκφράσουν τη δημιουργικότητα και τις απόψεις τους σχετικά με την ενιαία αγορά, στα πλαίσια ενός διαγωνισμού δημιουργικότητας.

author-image Μαίρη Ρετσίνα

Ο διαγωνισμός:
Οι 20χρονοι καλούνται να μοιραστούν τις απόψεις, τις εμπειρίες, τις αντιλήψεις και τις προσδοκίες τους από την ενιαία αγορά παίρνοντας ένα μολύβι, ένα πινέλο, μια κάμερα, έναν υπολογιστή, ένα tablet ή ένα κινητό τηλέφωνο και αφήνοντας τη δημιουργικότητά τους να τους οδηγήσει! Οι υποβληθείσες συμμετοχές μπορεί να είναι από άτομα ή ομάδες και θα πρέπει να εντάσσονται σε μία από τις παρακάτω κατηγορίες: παιδεία και ιδιότητα του πολίτη, εργασία και επιχειρηματικότητα, πολιτισμός και αναψυχή, καταναλωτές και περιβάλλον.

Βραβεία:
Οι τελικοί υποψήφιοι θα προσκληθούν να συμμετάσχουν στην Εβδομάδα της Ενιαίας Ευρωπαϊκής Αγοράς, που θα διοργανωθεί στις Βρυξέλλες από τις 14 έως τις 17 Οκτωβρίου 2012, όπου οι καλύτερες συμμετοχές θα παρουσιαστούν στην τελετή απονομής στις 15 Οκτωβρίου. Οι 20 νικητές (πέντε από κάθε κατηγορία) θα δεχθούν επίσης προσφορά για πρακτική άσκηση, το καλοκαίρι του 2013, διάρκειας τεσσάρων εβδομάδων στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο καθώς και σε διεθνείς επιχειρήσεις. Κάθε ασκούμενος θα λάβει επίδομα ύψους 1500 ευρώ για την πρακτική άσκηση.

Επιπλέον, βραβεία όπως tablets, smartphones, κάμερες, MP3 players, κουπόνια και ταξιδιωτικές κάρτες θα απονέμονται σε συνεχή βάση από τον Απρίλιο μέχρι το Σεπτέμβριο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον δημιουργικό διαγωνισμό της Γενιάς του 1992, επισκεφθείτε τη σελίδα http://www.generation1992.eu.

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/FrvosRR0Lgs” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b