MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ψίχουλα θα πάρει η Katie Holmes από το διαζύγιο, λόγω προγραμιαίου!

Προγαμιαίο συμβόλαιο είχαν υπογράψει ο Tom Cruise και η Katie Holmes πριν φορέσουν την κουλούρα και τώρα που το γυαλί του έρωτά τους ράγισε για τα καλά, η καημένη η Katie δεν θα πάρει παρά ψίχουλα από την τεράστια περιουσία του σούπερ σταρ και διάσημου σαϊεντολόγου ηθοποιού.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Σαν να μην έφταναν λοιπόν στην Katie οι αγωνίες της για την εμπλοκή των σαϊεντολόγων στην υπόθεση του ποιός θα πάρει την επιμέλεια της κόρης της Surie, την οποία ο Tom Cruise είχε μυήσει στην συγκεκριμένη θρησκευτική οργάνωση (για άλλους αναγνωρισμένη θρησκεία και για άλλους αίρεση), έχει και το πρόβλημα πως θα πάρει ελάχιστα από την αμύθητη περιουσία του πρώην συζύγου της.

Εκεί που συνήθως οι σύζυγοι παίρνουν τη μισή περιουσία μετα το διαζύγιο, η Katie Holmes θα πρέπει να αρκεστεί σε ένα ποσό που υπολογίζεται στα 15 με 20 εκατ. δολάρια, τα οποία είναι ψίχουλα σε σχέση με τα περιουσιακά στοιχεία που έχει στην διάθεσή του ο Tom Cruise. Για τον πενηντάρη γόη (που χθες είχε τα γεννέθλιά του) αποδείχθηκε σοφή κίνηση η υπογραφή του προγαμιαίου (prenup) συμβολαίου- κάτι που πάντως στις ΗΠΑ είναι συνήθης πρακτική, ιδίως όταν υπάρχει μεγάλη διαφορά στις περιουσίες των δύο ανθρώπων που ενώνονται εις σάρκαν μίαν.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b