MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
06
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

‘Ερευνα σοκ! Εννιά στις δέκα Αγγλίδες λατρεύουν το πορνό!

Το Fifty Shades of grey, το δημοφιλές πορνογράφημα της βρετανίδας E.L. James, δεν έχει ξεσηκώσει μόνο τις αμερικάνες, αλλά και τις αγγλίδες. Αλλά δεν είναι μόνο το λεγόμενο “πορνό της μαμάς”, αλλά και το γενικότερο κλίμα της εποχής, που έχει σε μεγάλο μετατρέψει σε mainstream την πορνογραφία.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Όπως αποδεικνύει έρευνα που πραγματοποιήθηκε για το γυναικείο περιοδικό Glamour, αλλά και το GQ στην Αγγλία, 9 στις 10 αγγλίδες ερεθίζονται με το πορνό, στο οποίο πάντως συμπεριλαμβάνονται και ερωτικά – πορνογραφικά μυθιστορήματα, όπως το πολύ πετυχημένο Fifty Shades of Grey.

H on line πορνογραφία έχει επίσης μεγάλη απήχηση στις αγγλίδας, καθώς το 37% δηλώνει ότι βλέπει ερωτικές εικόνες στο διαδίκτυο, ενώ μία στις 50 κάνει το ίδιο και στον χώρο εργασίας της! Είναι γνωστό ότι οι γυναίκες θεωρούν το γυναικείο σώμα πιο ωραίο από το αντρικό. Ως εκ τούτου, τέσσερις στις δέκα τονίζουν στην έρευνα ότι τους αρέσει να βλέπουν γυμνές γυναίκες, ενώ τρεις στις δέκα αρέσκονται να παρακολουθούν ερωτικές πράξεις μεταξύ γυναικών- με το 9% να παραδέχεται ότι επηρεάστηκε από την πορνογραφία, για να το δοκιμάσει στ’ αλήθεια.

Κι επειδή, με την περιπέτεια της Scarlett Johansson που είδε προσωπικές της φωτογραφίες να διαρρέουν στο διαδίκτυο, έχει γίνει της μόδας το συγκεκριμένο θέμα, στην έρευνα το 50% του δείγματος των αγγλίδων παραδέχεται ότι έχει στείλει σέξι φωτογραφίες σε κάποιον εραστή, ενώ το 16% ομολογεί ότι έχει κάνει στριπτίζ σε web camera. Ακόμα, 6 στις δέκα παραδέχονται ότι κάποια στιγμή στη ζωή τους πήραν μέρος σε ένα οργιάκι.

Βέβαια, δεν γνωρίζουμε ποιά είναι η αξιοπιστία της έρευνας, τόσο ως προς το δείγμα που έχει χρησιμοποιηθεί, όσο και στο ότι είναι πάρα πολύ πιθανό σε τέτοιες έρευνες οι ερωτώμενες να λένε και αρκετά ψεματάκια. Κάποια από τα νούμερα μοιάζουν κάπως φουσκωμένα σε μία πρώτη ανάγνωση, αλλά σίγουρα η έρευνα δείχνει μία τάση, ότι δηλαδή η πορνογραφική κουλτούρα έχει περάσει και στις γυναίκες.

Γιώργος Σμυρνής

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b