MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Katie Holmes: Φοβάται τους Σαϊεντολόγους, επειδή χώρισε με τον Tom Cruise!

Μία άλλη διάσταση στην απόφαση της Katie Holmes να χωρίσει με τον Tom Cruise δίνουν τα όσα καταγγέλει η ηθοποιός. Όπως υποστηρίζει η Katie Holmes λίγο καιρό πριν καταθέσει αίτηση διαζυγίου από τον διάσημο ηθοποιό, είχε εντοπίσει ένα SUV με μέλη της θρησκευτικής οργάνωσης της Σαϊεντολογίας, να την παρακολουθεί έξω από το διαμέρισμα του Tom Cruise στο Greenwich Village.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η Katie Holmes ήταν εκεί τρεις ημέρες πριν καταθέσει αίτηση διαζυγίου μαζί με την εξάχρονη κόρη της. Μετά από αυτό το περιστατικό η Holmes αναγκάστηκε να μετακομίσει σε άλλο διαμέρισμα, προκειμένου να ξεφύγει από τα ίχνη της διάσημης θρησκευτικής οργάνωσης, της οποίας φανατικό μέλος αποτελεί ο πρώην σύζυγός της.

Η Katie πιστεύει ότι η Εκκλησία της Σαϊεντόλογίας την κατασκοπεύει, γιατί την θεωρεί μία απειλή για τον πιο διάσημο υποστηρικτή της, τον Tom Cruise. Οι προσπάθειες του Tom Cruise να προσηλυτίσει την σύζυγό του στην Σαϊεντολογία ήταν κάτι που έπνιγε την ηθοποιό.

Από την πλευρά της εκκλησίας της Σαϊεντολογίας, ο Gary Soter, δικηγόρος της ,διέψευσε με δηλώσεις του στο TMZ ότι η θρησκευτική οργάνωση παρακολουθεί την Katie Holmes. Δήλωσε συγκεκριμένα ότι η Εκκλησία της Σαϊεντολογίας δεν ακολουθεί την Katie ούτε προβαίνει σε παρακολουθήσεις αυτής, στον απόηχο του διαζυγίου της με τον Tom Cruise.

To τελικό χτύπημα για τον γάμο ήρθε από έναν μεγάλο τσακωμό ανάμεσά τους όταν ο ηθοποιός αποφάσισε να περάσει τη μέρα των γενεθλίων του μακριά από την οικογενειά του γεγονός που εξόργισε τη Holmes. Επίσης, ο Tom Cruise είχε πολύ κακές σχέσεις με τους γονείς της Katie, οι οποίοι δηλώνουν ανακουφισμένοι που η κόρη τους κατέθεσε αίτηση διαζυγίου.

Από την άλλη πλευρά, ο εκπρόσωπος του Tom Cruise αρκέστηκε να πει σχετικά με την εκκίνηση των διαδικασιών για το διαζύγιο πως ο Cruise είναι πολύ στεναχωρημένος και μέλημά του είναι τα τρία του παιδιά. Υπενθυμίζεται, πως η Holmes στην αγωγή κάνει λόγο για ανυπέρβλητες διαφορές ενώ ζητά την πλήρη επιμέλεια της κόρης της και διαχωρισμό της περιουσίας.

Και η οικογένεια του Tom Cruise δεν μιλάει με τα καλύτερη για την Katie Holmes. Σύμφωνα με πληροφορίες, το 2008, η αδερφή και η μητέρα του Cruise τσακώθηκαν άσχημα με την Holmes και έφυγαν από το σπίτι του ηθοποιού, υποστηρίζοντας ότι η σύζυγός του τις πέταξε έξω. Γενικά, δηλαδή, σόγια και σαϊεντολογίες έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην καταστροφή του γάμου.

Το ποσό που έχουν αποκτήσει μαζί σε ακίνητα και χρήματα αγγίζει τα 275 εκατομμύρια δολάρια με το μεγαλύτερο ποσό να προέρχεται από τις δουλειές του Cruise. Βάσει του νόμου, η Holmes μπορεί να διεκδικήσει περισσότερο από 15 εκατομμύρια δολάρια συν το σπίτι τους στο Μπέβερλι Χιλς αξίας 35 εκατομμυρίων δολαρίων.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b