MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Mila Kunis: -Είμαι συντηρητική. Δεν στέλνω γυμνές φωτογραφίες, ούτε βγαίνω από λιμουζίνες χωρίς εσώρουχα!

Σεμνή και ταπεινή εμφανίζεται η καυτή Mila Kunis, η οποίαδηλώνει ότι δεν αισθάνεται ιδιαίτερα όμορφη. Επίσης, θεωρεί τον εαυτό της συντηρητικό, καθώς δεν στέλνει γυμνές φωτογραφίες της, ούτε βγαίνει χωρίς εσώρουχα από λιμουζίνες, αδειάζοντας έτσι αρκετές σταρ της showbiz, όπως η Scarlett Johansson και η Britney Spears.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η συνέντευξη της στην εφημερίδα Sun, η Mila Kunis δήλωσε ότι χαίρεται για την προσοχή αλλά ότι δεν αισθάνεται καθόλου ελκυστική. Τόνισε ότι δεν έχει εκείνο το σεξ απίλ που έχουν άλλες γυναίκες. “Δεν έχω εκείνο τον έμφυτο ερωτικό ή αισθησιακό τρόπο με τον οποίο άλλες γυναίκες συμπεριφέρονται”.

Τι είναι λοιπόν αυτό, που την κάνει να ξεχωρίζει; “Η πολύ οξεία αίσθηση του χιούμορ μου” απαντάει η Mila. Αυτό θεωρεί ότι την κάνει τόσο σέξι. Εμείς διαφωνούμε. Ακόμη κι αν έχει αίσθηση του χιούμορ, το κοινό από πού να την ξέρει; 

Πάντως τα βέλη της έχουν αρκετή χολή παρακάτω, όταν αναφέρεται σε πρακτικές που εφαρμόζουν άλλες σταρ της showbiz, για να τραβάνε πάνω τους δημοσιότητα. “Είμαι συντηρητική. Δεν στέλνω γυμνές φωτογραφίες, ούτε βγαίνω από λιμουζίνες χωρίς εσώρουχα!”

Τα βέλη της σίγουρα πέφτουν πάνω στην Scarlett Johansson  και στην Britney Spears μεταξύ άλλων, για ευνόητους λόγους.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b