MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Τρίτη πιο εμπορική ταινία όλων των εποχών οι Εκδικητές!

Η δυναμική των Εκδικητών στο Box Office δεν εξαντλείται με τίποτα! Μπορεί εδώ και δύο εβδομάδες να μην βρίσκονται στην πρώτη θέση, αλλά διατηρούνται σε πολύ υψηλά επίπεδα εισιτηρίων αρκετές εβδομάδες μετά την πρεμιέρα τους. Και τα κέρδη των Avengers είναι τόσα, που ξεπέρασαν τον δεύτερο Batman του Chris Nolan με τον τίτλο The Dark Knight και έγινε η πιο εμπορική ταινία από κόμικ, αλλά και η τρίτη πιο εμπορική ταινία από τότε που υπάρχει κινηματογράφος.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Μόνο το Avatar και ο Τιτανικός έχουν μεγαλύτερα έσοδα απο τους Εκδικητές στο Αμερικάνικο box office, δηλαδή δύο θρυλικές εμπορικές επιτυχίες- κάτι που καταδεικνύει την τεράστια απήχηση της ταινίας της Marvel στο κοινό.

Για το αμερικάνικο box office το πρώτο τριήμερο του Ιουνίου την πρωτιά έπιασε η πολυαναμενόμενη “Χιονάτη και ο Κυνηγός” με την Chlarlize Theron στο ρόλο της κακιάς με κέρδη 56 εκατ. δολαρίων. Δεύτεροι ήταν οι Men in Black III, οι οποίοι ήταν η πρώτη ταινία που πήρε τα πρωτία από τους Εκδικητές με κέρδη 28 εκατ. δολαρίων. Στην τρίτη θέση, όπως αναφέραμε και πιο πάνω, οι Εκδικητές με κέρδη 20 εκατ. δολαρίων.

Στο ελληνικό box office το τετραήμερο 24-27 Μαΐου νούμερο 1 ήταν οι Men in Black III , στη δεύτερη θέση το Dark Shadows του Tim Burton και στην τρίτη θέση οι Εκδικητές, οι οποίοι σαρώνουν όχι μόνο στις ΗΠΑ, αλλά και παγκοσμίως.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b