MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ελπίδα: “Κακόφωνη και φθηνή η Ελευθερίου στη Eurovision!”

Συνηθίζουν πρώην γιουροβιζιονικές τραγουδίστριες να κάνουν δηλώσεις για τις τωρινές υποψηφίους, αλλά το κράξιμο που έριξε η Ελπίδα στην Ελευθερία Ελευθερίου ήταν ασυνήθιστα σκληρό. Η πεπειραμένη τραγουδίστρια χαρακτήρισε την παρουσία της Ελευθερίου μία από επτά χειρότερες στη φετινή Eurovision συνολικά και τη χειρότερη φωνητικά. Αντίθετα, μόνο καλά λόγια είχε να πει για την υποψήφια της Κύπρου Ήβη Αδάμου.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η Ελπίδα,  που στο παρελθόν έχει πάρει μέρος στον μουσικό ευρωπαϊκό διαγωνισμό με το επίκαιρο παραδόξως “Σωκράτη εσύ Σούπερσταρ“, λόγω της Δίκης του φιλοσόφου στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, μίλησε στη «Μεσημεριανή Μελέτη» για το «Aphrodisiac» και για την Ελευθερία Ελευθερίου.

“Λυπήθηκα πάρα πολύ όταν άκουσα αυτά που άκουσα. Φωνητικά ήταν πολύ λίγη η Ελευθερία. Γλυκό, όμορφο κορίτσι, μια χαρά, αλλά φωνητικά δεν ήταν καλή”, δήλωσε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια. Είπε ακόμα: “Εγώ κρίνω αυτό που άκουσα και την πρώτη φορά και τη δεύτερη. Εγώ ανησύχησα από την αρχή αλλά ήλπιζα να ήταν το τρακ. Το τραγούδι ήταν συμπαθητικό αλλά το όλο πράγμα δεν ήταν ωραίο. Φωνητικά ήταν ό,τι χειρότερο ακούσαμε, ήταν και μερικά δυο – τρία ακόμη. Ήμασταν μέσα στους επτά χειρότερους.” Ακόμη, χαρακτήρισε “φθηνηή” την σκηνική παρουσία της Ελευθερίου.

Αντίθετα, για την Ήβη Αδάμου μόνο καλά λόγια είχε να πει η Ελπίδα: “Στενοχωρήθηκα για την Ήβη Άδαμου επειδή ήταν ολόσωστη, με ψυχή και άλλη ατμόσφαιρα. Κι εκείνη φορούσε μίνι, ήταν μοντέρνα και είχε μια αγνότητα. Αυτό που βγήκε από εμάς δεν ήταν αυτό που μας αξίζει.”

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b