MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Μια σειρά αφιερωμένη στο βρεφικό μασάζ από την Prénatal

Η Prénatal παρουσιάζει τη νέα σειρά για το νεογέννητο από οργανικό βαμβάκι που είναι αφιερωμένη στο βρεφικό μασάζ και έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με την ιταλική οργάνωση για το βρεφικό μασάζ, AIMI!

author-image Μαίρη Ρετσίνα

Το μασάζ συμβάλλει στην ευεξία της μαμάς και του παιδιού και ενισχύει το δεσμό τους. Σε όλα τα καταστήματα Prénatal είναι διαθέσιμη η νέα σειρά για το νεογέννητο, που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την ιταλική οργάνωση για το βρεφικό Μασάζ: φορμάκια, body και αξεσουάρ από οργανικό βαμβάκι με σχέδια αφιερωμένα στα διάφορα είδη μασάζ.

Ο δεσμός ανάμεσα στη μητέρα και το παιδί είναι μαγικός, φτιαγμένος από μικρές κινήσεις κι ένα μοναδικό τρόπο να βρίσκονται μαζί.  Το βρεφικό μασάζ είναι μια αρχαία παράδοση, που δημιουργεί ακόμα πιο βαθιά και ευεργετική αισθητηριακή επαφή: για να χαλαρώνει, να απαλύνει τους ενοχλητικούς κωλικούς, να βοηθάει καταστάσεις έντασης και να δίνει ανακούφιση.  

Πώς όμως γίνεται το μασάζ με το σωστό τρόπο;
Ποιες είναι οι κινήσεις και τα βασικά είδη του μασάζ;
Η ιταλική οργάνωση βρεφικού μασάζ, ΑΙΜΙ, η οποία ειδικεύεται στο Βρεφικό Μασάζ, εδώ και πάνω από είκοσι χρόνια οργανώνει ειδικά μαθήματα και προσφέρει στους γονείς τη δυνατότητα να μάθουν αυτές τις ξεχωριστές τεχνικές.  
Αυτή τη μεγάλη εμπειρία της η ΑΙΜΙ τη μοιράζεται με την Prénatal για να δημιουργήσει μια ειδική σειρά ρουχισμού για το νεογέννητο και να βοηθήσει έτσι τους νέους γονείς να ανακαλύψουν αυτόν τον πολύτιμο τρόπο επαφής.

Η σειρά “Βρεφικό Μασάζ” περιλαμβάνει ευρεία επιλογή από μακριά και κοντά φορμάκια, body και σαλιάρες από οργανικό βαμβάκι, με σχέδια που υποδεικνύουν τους τύπους του μασάζ. Τα χρώματα είναι απαλά σε πράσινους, γαλάζιους, ροζ και κίτρινους τόνους πάνω σε λευκό και γκρι mélange. Μια χρήσιμη αφορμή για να ξεκινήσεις να εφαρμόζεις το βρεφικό μασάζ και να γνωρίζεις τα πλεονεκτήματά του.  

Η κολεξιόν Prénatal περιλαμβάνει επίσης ένα μαλακό μαξιλάρι όπου μπορείς να χαϊδεύεις και να κάνεις μασάζ στο μικρό σου με άνεση και ασφάλεια.

Τα ρούχα από 100% βαμβάκι βιολογικής καλλιέργειας της Prénatal είναι ειδικά μελετημένα για να προστατεύουν την ευαίσθητη επιδερμίδα του νεογέννητου: ο πιο φυσικός τρόπος για να φροντίζεις το μωρό σας.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο site www.prenatal.gr

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b