MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Δημόσια συζήτηση για την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών

Την Πέμπτη 24 Μαΐου από τις 17.30 έως τις 20.00 στο “Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών” θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με τίτλο “Επιχειρηματικότητα και καινοτομία”.

author-image Μαίρη Ρετσίνα

Σε αυτή τη δύσκολη και επικίνδυνη χρονική περίοδο που περνά η χώρα μας, το BGS θέλει να προβάλει
και να αναδείξει όσα μπορούν να μας πάνε μπροστά.

Τα μέλη της ομάδας “BGS Economics Group”έχουν εργασθεί σε εθελοντική βάση τους τελευταίους 6 μήνες
για την μελέτη, οργάνωση και παρουσίαση έρευνας μεταξύ διαφόρων δραστηριοτήτων και κλάδων, οι οποίοι
ξεκίνησαν μια νέα επιχειρηματική δραστηριότητα στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Τα αποτελέσματα της έρευνας που θα παρουσιαστούν στη ημερίδα δίνουν ένα γενικό μήνυμα γεμάτο από καινοτόμες δραστηριότητες και αισιόδοξες προοπτικές.

Ο σχολιασμός της έρευνας θα γίνει από το μέλος του “BGS Economics Group” Γιώργο Ραουνά – Γενικό Διευθυντή της KPMG.Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Σταύρος Λυγερός, συγγραφέας & δημοσιογράφος (βιογραφικό) και θα συμμετάσχουν οι εξής:Βασίλης Κάτσος – Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Pharmathen, Κωνσταντίνος Πιστιόλας – Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Agrino, Γιάννης Παπαδόπουλος – Διευθύνων Σύμβουλος Attica Ventures, Μαρία Βλάχου – Ιδιοκτήτρια & συν-ιδρύτρια Fereikos-Helix, Δανάη Μπεζαντάκου – Διευθύνουσα Σύμβουλος Navigator, Πρόεδρος iforU Greek Mentoring Network, Δημήτρης Τσίγκος – Ιδρυτής & CEO Virtual Trip, Πρόεδρος Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Νέων Επιχειρήσεων.

Μετά τις απαντήσεις που θα δοθούν από τους διακεκριμένους επιχειρηματίες του πάνελ και τη σχετική συζήτηση με τον συντονιστή, θα απαντηθούν ερωτήσεις που θα τεθούν από το κοινό.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ (πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή) στα τηλέφωνα 210 6536069 ή 210 6062206, ή στο e-mail [email protected].

Διεύθυνση
Βασιλέως Κωνσταντίνου 48, 11635 Αθήνα

Τηλέφωνο επικοινωνίας
210 7273700

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b