MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

“Άσε το τραγούδι και γύρισε πορνό” φώναξαν Κύπριοι οπαδοί στην Στικούδη!

«Ε-ε-ε, ο-ο-ο, άσε το τραγούδι και γύρισε πορνό», φώναξαν οι οπαδοί της Ομόνοιας στην Κατερίνα Στικούδη κατά την εμφάνιση της στην Κύπρο, όπου τραγούδησε στον τελικό του Κυπέλλου των “πράσινων” με την ΑΕΛ. Κι επειδή τα λόγια πετούν, ενώ τα γραπτά μένουν, κατέθεσαν την άποψη τους και γραπτώς με πανό: “άσε το τραγούδι και γύρισε πορνό Θ9”

author-image Γιώργος Σμυρνής

Δεν ξέρουμε αν το σύνθημα αυτό απηχεί την απέχθεια των Κύπριων ποδοσφαιρόφιλων για τις φωνητικές δυνατότητες της Στικούδη ή τον πόθο τους να την δουν σε ακόμη πιο αποκαλυπτικές εικόνες, σε σχέση με αυτές που έχει δώσει στα βίντεο κλιπ της και τις φωτογραφήσεις της.

Η ίδια πάντως η τραγουδίστρια το εξέλαβε ως αρνητικό σχόλιο για την τραγουδιστική της καριέρα. Και σαν άλλος Νίτσε απάντησε πως ό,τι δεν την σκοτώνει, την κάνει δυνατότερη (“κάθε σχόλιο με κάνει πιο δυνατή” είπε για την ακρίβεια).

“Σε κάποιους αρέσουμε, σε κάποιους δεν αρέσουμε. Δεν μπορώ να κρίνω τους οπαδούς μιας ομάδας και τους ανθρώπους μια χώρας, επειδή αποφάσισαν να γράψουν ένα σύνθημα σε ένα πανό. Ποιος δίνει σημασία σε όλα αυτά;” είπε η Στικούδη στην Εspresso.

Πάντως, η καυτή Κατερίνα Στικούδη έφερε γούρι στους οπαδούς της Ομόνοιας κι ας την πικραναν. Η ομάδα τους κέρδισε 1-0 την ΑΕΛ και κέρδισε το 14ο κύπελλο στην ιστορία της.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b