MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Αιχμηρό σχόλιο του Johny Depp για Pattinson

Ο νέος είναι ωραίος, μα ο παλιός είναι αλλιώς. Σε κόντρα σούπερ γόηδων πάει να εξελιχθεί το γεγονός ότι και ο Johny Depp και ο Robert Pattinson ερμηνεύουν βρυκόλακες. Την κόντρα άρχισε η παλιά καραβάνα του Hollywood, ο Depp, ο οποίος έριξε χολή για τον αντρισμό του βαμπίρ που ερμηνεύει ο Pattinson.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Συγκεκριμένα, ο Johny Depp, απαντώντας σε ερώτηση για την ύπαρξη δύο βαμπίρ στο σινεμά, του Barnabas Collins που ερμηνεύει ο ίδιος στη νέα ταινία του Tim Burton, Dark Shadows και του Edward Cullen στο Twilight που παίζει ο Pattinson:

“Δεν υπάρχει χώρος για δύο μεγάλα βαμπίρ αυτήν την στιγμή στον κινηματογράφο, αλλά είμαι το νούμερο ένα βαμπίρ. Είμαι ο πιο αρρενωπός!”

Προφανώς, δεν έπαθε κρίση ναρκισισμού για τον αντρισμό του ρόλου του, σε ένα έργο περίπου παρωδία, ο Johny Depp, αλλά ειρωνεύεται το πόσο αρρενωπός δείχνει ο Pattinson στο Twilight. Είναι γνωστό εξάλλου, το Twilight, το οποίο έχει γράψει η  Stephenie Meyer , είναι προβολή γυναικείων φαντασιώσεων (του τύπου ο καυτός και γλυκούλης βρυκόλακας που με αγάπησε), παρά μία σκληρή αντρίκια φιγούρα.

Περιμένουμε με αγωνία την απάντηση του… νέου Pattinson.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b