“Φτού και βγαίνω” : Γιορτή Καλλιτεχνικής Δημιουργίας για παιδιά και γονείς
Την Κυριακή 20 Μαΐου, από τις 11 το πρωί, ο πολυχώρος πολιτισμού Block 33 στη Θεσσαλονίκη, μεταμορφώνεται σε ένα διασκεδαστικό, δημιουργικό, γεμάτο εκπλήξεις παιδικό πάρκο.

A
A
Παιδιά και γονείς θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μια σειρά δράσεων και να έρθουν σε επαφή με τέχνες, με αθλητικές δραστηριότητες εναλλακτικού χαρακτήρα, δραστηριότητες που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής, ευαισθητοποιούν, αναπτύσσουν την κοινωνικότητα και τη δημιουργία και διασκεδάζουν μικρούς και μεγάλους.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εργαστήρια κηπουρικής, τσίρκο, ΒΜΧ, longboard, μουσικής παραγωγής, ζαχαροπλαστικής, κεραμικής, κατασκευές από επανάχρηση υλικών, δραστηριότητες ευαισθητοποίησης σε θέματα αναπηρίας, ψυχαγωγικές παραστάσεις και πολλά παιχνίδια. Η γιορτή και οι δράσεις αφορούν σε παιδιά ηλικίας από 5 έως 12 ετών.
Διεύθυνση:
26ης Οκτωβρίου 33, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο:
2310-533533
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Η Angelika Dusk στήνει στη Γαλιάντρα ένα 80s party ανοιχτό για όλους
Ψάρια και Ωρίμανση: Το νέο γαστρονομικό βιβλίο του Μαρίνου Σουράνη από τις Εκδόσεις Νεφέλη
Υπουργείο Πολιτισμού: Ενισχύει την προστασία του αρχαιολογικού χώρου των Δελφών από κεραυνικά πλήγματα
Οι Burger project στον Κήπο του Μεγάρου με ένα ξέφρενο πάρτι για όλη την οικογένεια
Το Φεστιβάλ Αθηνών γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής με μια δωρεάν συναυλία στο Ηρώδειο
Τα μάτια στη Γάζα: Παλαιστίνιοι, Ισραηλινοί και Έλληνες ενώνουν τις φωνές τους σε μια εκδήλωση στην Τεχνόπολη
Το Official Pre-Primer Event είναι γεγονός – Με headliners τους Francis Mercier και Nitefreak
Ο Πάνος Μουζουράκης κάνει… μπουμ στον Κήπο του Μεγάρου
Fallen Trees: Ένα θεατρικό φεστιβάλ για το περιβάλλον στο Άλσος Γαλατσίου με δωρεάν είσοδο
Ο Πάνος Βλάχος στην Τεχνόπολη για μια καλοκαιρινή συναυλία