Electronica
Οι θρυλικοί Death in Vegas στο Fuzz
Οι Death in Vegas θα εμφανισθούν στην Αθήνα, στο Fuzz Live Music Club, την Παρασκευή 11 Μαΐου για ένα μοναδικό ηλεκτρικό show! Τη συναυλία θα ανοίξουν οι πρωτοπόροι της εγχώριας electro-pop, In Trance 95.

A
A
Έχοντας επανακάμψει και δισκογραφικά, μετά από απουσία επτά χρόνων, με το “Trans-Love Energies” (2011), ο Richard Fearless και η παρέα του θα βρίσκονται στην Αθήνα!
Οι Death In Vegas αποτελούν το εκφραστικό όχημα του ιδιοφυούς μουσικού / DJ / παραγωγού, Richard Fearless. Ξεκίνησαν την πορεία τους στα μέσα των 90’s και εξελίχθηκαν σε ένα από τα γνωστότερα και δημοφιλέστερα ονόματα της Βρετανικής σκηνής. Συνδυάζουν electro, dub, rock, soul, ψυχεδέλεια και πειραματισμούς με την pop-mainstream.
Οι Death in Vegas έχουν συνεργαστεί με τεράστια ονόματα του παγκόσμιου μουσικού στερεώματος – Iggy Pop, Liam Gallagher (Oasis), Bobby Gillespie (Primal Scream), Jim Reid (The Jesus And Mary Chain), Hope Sandoval (Mazzy Star), Dot Allison.
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Mankind’s Folly: Η ταινία του Γιώργου Αυγερόπουλου βραβεύτηκε στο Prix Europa
Τελευταία Φορά: Νέο single από Leon Of Athens και Billie Kark
Η Ομολογία της 4ης Ιανουαρίου: Το βασισμένο σε αληθινά γεγονότα δικαστικό δράμα στο Μικρό Γκλόρια
Vox Low: Η post-punk μπάντα ζωντανά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Μ’ ένα Κόκκινο Σκουφί: Μια σύγχρονη Κοκκινοσκουφίτσα στη Παιδική Σκηνή Επί Κολωνώ
Family Secrets: Η μαύρη κωμωδία του Enrico Luttmann στο θέατρο Αλκμήνη
Τα Παράθυρα με Θέα επανέρχονται στον Σταυρό του Νότου Club
Ένα κάποιο κενό, της Βαλέριας Δημητριάδου στο Θέατρο Εμπορικόν
Το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αιγίου «Θόδωρος Αγγελόπουλος» περιμένει τις ταινίες σας
Athens International Music Festival 2025: Ανοίγει αυλαία με Pinchas Zukerman στον Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσός