MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ξυλοδαρμός δημοσιογράφου Κ. Μπογδάνου- Όποιος βγαίνει στην tv πρέπει να τρώει ξύλο;

Η αγανάκτηση είναι κακός σύμβουλος και όταν στρέφεται εναντίον όλων συλλήβδην, το πιθανότερο είναι να την πληρώνουν αυτοί που δεν φταίνε. Η υπόθεση του ξυλοδαρμού του δημοσιογράφου του Σκάι Κωνσταντίνου Μπογδάνου στη Ζωοδόχου Πηγής, είναι χαρακτηριστική.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Σύμφωνα με πληροφορίες, τρία άτομα μόλις τον αναγνώρισαν του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν στο κεφάλι. Για πέντε λεπτά οι δράστες τον χτυπούσαν και τον έβριζαν. Τελικά κατάφερε να γλιτώσει μετά από την επέμβαση της διμοιρίας των ΜΑΤ που βρισκόταν στην οδό Ακαδημίας.Ο δημοσιογράφος μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ. Είχε μώλωπες, εκδορές στο κεφάλι και το σώμα και κάταγμα στο χέρι.

Η πρώτη σκέψη που σου έρχεται στο μυαλό είναι η αυτονόητη καταδίκη του περιστατικού. Η δεύτερη είναι η απορία, γιατί να δείρουν αυτόν τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο. Από ζήλια που κάθεται κάθε μέρα δίπλα στην σέξι Αντωνοπούλου; Πραγματικά. Ούτε η καριέρα του, ούτε οι απόψεις του θα μπορούσαν να τον κατατάξουν στην θολή κατηγορία της διαπλοκής. Αλλά αυτές οι θεωρίες έχουν γίνει τόσο λάστιχο, που πιάνουν τους πάντες πλέον. Επομένως, με αυτή τη λογική, όποιος βγαίνει στην τηλεόραση, θα πρέπει να τρώει ξύλο!

Xτυπάνε κάποιον, επειδή τον είδαν στην τηλεόραση και σε ένα κανάλι, που ακολουθεί (το ίδιο και όχι ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος) μία πολιτική γραμμή που δεν τους αρέσει. “Αυτόν βρήκαμε, αυτόν δείραμε”, σου λένε. Αυτά είναι παράλογα πράγματα και δεν οδηγούν πουθενά. Ούτε καν ως βαλβίδα εκτόνωσης δεν μπορούν να λειτουργήσουν!

Γιώργος Σμυρνής

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b