MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Φεστιβάλ “Νύχτες Nova Pars 6”: αιτήσεις συμμετοχής

Από 17 έως 23 Σεπτεμβρίου ο θεατρικός οργανισμός Altera pars διοργανώνει για 6η συνεχή χρονιά το φεστιβάλ Νύχτες Nova pars, με συμμετοχή ομάδων ή μεμονωμένων καλλιτεχνών, που έχουν εργαστεί πάνω σ’ ένα καλλιτεχνικό project, ή έχουν δουλειά σε εξέλιξη με άξονα το θέατρο, το χορό, τη μουσική, κα.

author-image Μαίρη Ρετσίνα

Στόχοι του εγχειρήματος:
Να προωθείται η συνεύρεση  και συνεργασία νέων δημιουργών
Να δίνεται δυνατότητα σε σχήματα να παρουσιάζουν τα καλλιτεχνικά τους σχέδια.
Να ενισχύεται η παρουσία τους στον χώρο του θεάματος.
Να υπάρχει ουσιαστική  ανταλλαγή καλλιτεχνικής αναζήτησης και δημιουργίας.

Τα προηγούμενα χρόνια της διοργάνωσης του φεστιβάλ, πήραν μέρος περίπου 100 ομάδες και δημιουργοί, οι οποίοι παρουσίασαν την δουλειά τους στον πολυχώρο Τέχνης  Altera pars. Επαγγελματικές αλλά και ερασιτεχνικές ομάδες, σκηνοθέτες, ηθοποιοί, χορευτές, μουσικοί, solo performers, εικαστικοί, επέδειξαν ευγενή άμιλλα, ζωντάνια, φαντασία και καταξίωσαν ή ξεκίνησαν την καλλιτεχνική τους δραστηριότητα στο πλαίσιο αυτού του φεστιβάλ.

Το φεστιβάλ “Νύχτες Nova Pars”, καλύπτει  ημέρες προβών – παραστάσεων, υλικοτεχνική υποστήριξη και προβολή μέσα από έντυπα/χορηγούς επικοινωνίας και την ιστοσελίδα του Altera Pars πριν και  κατά τη διάρκεια των παραστάσεων.

Οι ομάδες και οι καλλιτέχνες θα πρέπει να υποβάλλουν τις προτάσεις τους συμπληρώνοντας τη φόρμα που συνοδεύει αυτή την ανακοίνωση μαζί με δύο φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης για τα έντυπα στην ηλεκτρονική διεύθυνση του θεάτρου: ([email protected])

Συμμετοχή  ΔΩΡΕΑΝ

Οι προτάσεις θα υποβάλλονται μέχρι και  31 Μαϊου 2012.
διεύθυνση: M.Αλεξάνδρου 123, Κεραμεικός

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b