Rihanna: Κακιά, γκαζιάρα και… Fast and Furious!
Ήταν να μην κάνει το πρώτο της βήμα στο Battleship η Rihanna! Αφού απέδειξε ότι η περιπέτεια της πάει πολύ, τώρα θα εμφανισθεί στο πλευρό του Vin Diesel στην έκτη ταινία που θα γυριστεί για την σειρά περιπετειών με αυτοκίνητα Fast and Furious.
A
A
Σύμφωνα με τον σεναριογράφο της νέας ταινίας, Chris Morgan, η Rihanna θα είναι τέλεια για τον ρόλο της κακιάς στο έκτο Fast and Furious. Τα γυρίσματα θα αρχίσουν σε ένα μήνα και θα πραγματοποιηθούν στην Αγγλία. Η σκηνοθεσία της ταινίας θα γίνει από τον Justin Lin, ενώ το καστ, εκτός από τον Vin Diesel, περιλαμβάνει τον Dwayne Johnson, την Gina Carano, τον Paul Walker κ.α.
Η υπόθεση της ταινίας δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, ενώ η ημερομηνία προβολής της ταινίας στους κινηματογράφους των ΗΠΑ έχει οριστεί η 24η Μαΐου του 2013.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Home Cinema: Οι ταινίες που θα δούμε αυτό το ΣΚ στην τηλεόραση
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Η ατζέντα του Σαββατοκύριακου 20-21 Δεκεμβρίου
Free City: Οι προτάσεις μας για να διασκεδάσεις δωρεάν το ΣΚ στην Αθήνα
Όσα θα δούμε αυτά τα Χριστούγεννα στον Σταυρό του Νότου
Αυτοκρατορική Βιέννη και βιεννέζικα βαλς από τη Vienna Schoenbrunn Palace Orchestra στο Βελλίδειο
Το STEGI.RADIO έχει πλέον το δικό του app
«Θέατρο ξανά, μαζί, παντού» με το ΚΘΒΕ και τις γιορτές: Το εορταστικό πρόγραμμα παραστάσεων
Στέγη: Β’ φάση προπώλησης με Tilda Swinton, Λάνθιμο και τις πιο αναμενόμενες παραγωγές της σεζόν
Ο Σωκράτης Μάλαμας επιστρέφει στη δισκογραφία με νέο album
Οι The Speakeasies Swing Band για ένα xmas Party στον Σταυρό του Νότου