Rihanna: Κακιά, γκαζιάρα και… Fast and Furious!
Ήταν να μην κάνει το πρώτο της βήμα στο Battleship η Rihanna! Αφού απέδειξε ότι η περιπέτεια της πάει πολύ, τώρα θα εμφανισθεί στο πλευρό του Vin Diesel στην έκτη ταινία που θα γυριστεί για την σειρά περιπετειών με αυτοκίνητα Fast and Furious.

A
A
Σύμφωνα με τον σεναριογράφο της νέας ταινίας, Chris Morgan, η Rihanna θα είναι τέλεια για τον ρόλο της κακιάς στο έκτο Fast and Furious. Τα γυρίσματα θα αρχίσουν σε ένα μήνα και θα πραγματοποιηθούν στην Αγγλία. Η σκηνοθεσία της ταινίας θα γίνει από τον Justin Lin, ενώ το καστ, εκτός από τον Vin Diesel, περιλαμβάνει τον Dwayne Johnson, την Gina Carano, τον Paul Walker κ.α.
Η υπόθεση της ταινίας δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, ενώ η ημερομηνία προβολής της ταινίας στους κινηματογράφους των ΗΠΑ έχει οριστεί η 24η Μαΐου του 2013.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Το UP FM Festival επιστρέφει στην Πάτρα με Παύλο Παυλίδη, Εθισμό και ελεύθερη είσοδο
Eurovision 2025: Ποιος θα δώσει το 12άρι της Ελλάδας στον τελικό
Φεστιβάλ Δήμου Αθηναίων: Ξεκινά την Πρωτομαγιά με πικ-νικ στην Ακαδημία Πλάτωνος – Όσα θα δούμε την 1η εβδομάδα
Μπαίνει στα δημοτικά το μάθημα της λογοτεχνίας
Πώς θα κάνεις το νερό σου σύμμαχο ευεξίας;
Όρνιθες: Η παράσταση του Άρη Μπινιάρη επιστρέφει το καλοκαίρι στα ανοιχτά θέατρα
Ο Χορός των Πυρσών: Το μουσικό οδοιπορικό του Βασίλη Ρακόπουλου στο Μέγαρο
Πού και πότε θα γίνουν τα ανοιξιάτικα street parties του Φεστιβάλ του Δήμου Αθηναίων
Στέγη: Ο Χιλιανός συγγραφέας Benjamin Labatut σε μια συζήτηση με την Αφροδίτη Παναγιωτάκου
Ο Πέδρο Αλμοδόβαρ στον Τραμπ: “Θα μείνεις στην ιστορία ως το μεγαλύτερο λάθος του αιώνα”