Rihanna: Κακιά, γκαζιάρα και… Fast and Furious!
Ήταν να μην κάνει το πρώτο της βήμα στο Battleship η Rihanna! Αφού απέδειξε ότι η περιπέτεια της πάει πολύ, τώρα θα εμφανισθεί στο πλευρό του Vin Diesel στην έκτη ταινία που θα γυριστεί για την σειρά περιπετειών με αυτοκίνητα Fast and Furious.

A
A
Σύμφωνα με τον σεναριογράφο της νέας ταινίας, Chris Morgan, η Rihanna θα είναι τέλεια για τον ρόλο της κακιάς στο έκτο Fast and Furious. Τα γυρίσματα θα αρχίσουν σε ένα μήνα και θα πραγματοποιηθούν στην Αγγλία. Η σκηνοθεσία της ταινίας θα γίνει από τον Justin Lin, ενώ το καστ, εκτός από τον Vin Diesel, περιλαμβάνει τον Dwayne Johnson, την Gina Carano, τον Paul Walker κ.α.
Η υπόθεση της ταινίας δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, ενώ η ημερομηνία προβολής της ταινίας στους κινηματογράφους των ΗΠΑ έχει οριστεί η 24η Μαΐου του 2013.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Hot or Not #171: Όλα όσα μας άρεσαν (ή μας χάλασαν) αυτή την εβδομάδα
Καλοκαιρινοί έρωτες στη μεγάλη οθόνη: 10 ταινίες για να (ξανα)ερωτευτείτε
Σε αυτές τις αθηναϊκές αυλές και κήπους θα ξεχάσεις ότι είσαι στην πόλη
Home Cinema: Ποιες ταινίες θα δούμε αυτό το ΣΚ στην τηλεόραση
Family Weekend: 10 προτάσεις δημιουργικής διασκέδασης με τα παιδιά
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Η ατζέντα του Σαββατοκύριακου 14-15 Ιουνίου
Free City: Τι κάνουμε δωρεάν στην Αθήνα αυτό το ΣΚ (14-15/06)
3+1 προορισμοί στη Στερεά Ελλάδα για οικογενειακές διακοπές
Πάμε Πειραιά! – Πάμε Δημοτικό; Το φεστιβάλ τέχνης, σκέψης και δημιουργίας του ΔΘΠ επιστρέφει με δωρεάν είσοδο
Τι κάνει ο Γουίλεμ Νταφόε σε μια ταβέρνα στην Αθήνα; Πρωταγωνιστεί στο νέο βίντεο κλιπ των ΓΑΜΜΑΓΑΜΜΑ