MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
08
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Beatles the next generation- Συγκρότημα ετοιμάζουν οι γιοι των θρυλικών “Σκαθαριών”

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Στο τεράστιο όνομα του μεγαλύτερου ποπ συγκροτήματος, των Beatles, στοχεύουν προφανώς οι γιοι των τεσσάρων “Σκαθαριών” και ετοιμάζουν δική τους μπάντα, που θα ονομάζεται “The Beatles-The Next Generation”.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Την είδηση έδωσε ο James McCartney, γιος του Paul McCartney, ο οποίος δήλωσε ότι ο Sean Lennon, γιος του John Lennon, ο Danny Harrisson, γιος του George Harrisson, ο Jack Starkie, γιος του Ringo Star, και ο ίδιος, εξετάζουν το ενδεχόμενο να σχηματίσουν ένα γκρουπ.

Τόνισε ακόμα ότι ονειρεύεται να τα πάει καλύτερα από τους Beatles, αν και αναγνωρίζει τις δυσκολίες του εγχειρήματος: “Μακάρι να ήμουν ισάξιός τους. Όμως ακόμα κι αυτό θα είναι δύσκολο”, παραδέχθηκε.

Οι τέσσερις απόγονοι των Beatles, ακολουθώντας τα χνάρια των γονιών τους, ασχολούνται με τη μουσική. Ο Sean Lennon είναι τραγουδιστής-τραγουδοποιός στη Νέα Υόρκη. Ο Danny Harrisson έχει δικό του συγκρότημα, τους «Τhenewno2». Ο Jack Starkie είναι ντράμερ και έχει παίξει με τους Who και τους Oasis. Ο  James McCartney συμμετέχει σε μια συναυλία στο Λίβερπουλ, στο περίφημο «Cavern Club», όπου ξεκίνησαν την καριέρα τους οι Beatles.

Φυσικά, στην τέχνη το ταλέντο σπάνια κληρονομείται. Κι ο τρόπος που πάει να φτιαχτεί το συγκεκριμένο σχήμα δείχνει πολύ μαρκετινίστικος, για να έχει κάποια ουσία, πόσο μάλλον να δημιουργήσει κάτι αντίστοιχο με το συγκρότημα-φαινόμενο των 60’s και 70’s.

Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Μουσικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Μουσικά Νέα
Ελένη Τσαλιγοπούλου και Κώστας Λειβαδάς κάνουν «Ριγιούνιον», 20 χρόνια μετά
Art & Culture
Panathēnea 2026: Σινεμά, μουσική, AI και άρωμα Όσκαρ στην Αθήνα
Μουσικά Νέα
Self Aware: Viral hit το πρώτο τραγούδι των Temper City – Σπάει ρεκόρ σε μόλις δύο μήνες
Εκδηλώσεις
Athens Music Week 2026: Η μεγάλη συνάντηση της διεθνούς μουσικής βιομηχανίας επιστρέφει με 100+ δράσεις
Μουσικά Νέα
Ο Κώστας Τουρνάς θα ανοίξει τη συναυλία των Foreigner στο ΟΑΚΑ
Μουσικά Νέα
Είμαι εσύ: Κυκλοφόρησε το album – “ωδή στην ύπαρξη στην πόλη” της Μαριάννας Παπαθανασίου
Μουσικά Νέα
Όπως μιλάει το βλέμμα: Η Λυδία Σέρβου live στο Gustav
Αφιέρωμα
Το πρώτο live των Metallica στην Ελλάδα δεν ήταν sold out
Εκδηλώσεις
Καλοκαίρι αλλιώς: Θέατρο, μουσικές βραδιές και stand-up comedy στην Ταράτσα του Λαμπέτη
Μουσικά Νέα
Σωκράτης Μάλαμας: Οι πρώτες στάσεις της καλοκαιρινής περιοδείας του - Δύο οι συναυλίες στην Αθήνα
Δράσεις
Δικαίωμα στη Μουσική: Η ΚΟΑ συνεχίζει τα εκπαιδευτικά της προγράμματα
ShowBiz
Η Βίκυ Λέανδρος σε μια εμφάνιση – έκπληξη στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision