MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
18
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Beatles the next generation- Συγκρότημα ετοιμάζουν οι γιοι των θρυλικών “Σκαθαριών”

Στο τεράστιο όνομα του μεγαλύτερου ποπ συγκροτήματος, των Beatles, στοχεύουν προφανώς οι γιοι των τεσσάρων “Σκαθαριών” και ετοιμάζουν δική τους μπάντα, που θα ονομάζεται “The Beatles-The Next Generation”.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Την είδηση έδωσε ο James McCartney, γιος του Paul McCartney, ο οποίος δήλωσε ότι ο Sean Lennon, γιος του John Lennon, ο Danny Harrisson, γιος του George Harrisson, ο Jack Starkie, γιος του Ringo Star, και ο ίδιος, εξετάζουν το ενδεχόμενο να σχηματίσουν ένα γκρουπ.

Τόνισε ακόμα ότι ονειρεύεται να τα πάει καλύτερα από τους Beatles, αν και αναγνωρίζει τις δυσκολίες του εγχειρήματος: “Μακάρι να ήμουν ισάξιός τους. Όμως ακόμα κι αυτό θα είναι δύσκολο”, παραδέχθηκε.

Οι τέσσερις απόγονοι των Beatles, ακολουθώντας τα χνάρια των γονιών τους, ασχολούνται με τη μουσική. Ο Sean Lennon είναι τραγουδιστής-τραγουδοποιός στη Νέα Υόρκη. Ο Danny Harrisson έχει δικό του συγκρότημα, τους «Τhenewno2». Ο Jack Starkie είναι ντράμερ και έχει παίξει με τους Who και τους Oasis. Ο  James McCartney συμμετέχει σε μια συναυλία στο Λίβερπουλ, στο περίφημο «Cavern Club», όπου ξεκίνησαν την καριέρα τους οι Beatles.

Φυσικά, στην τέχνη το ταλέντο σπάνια κληρονομείται. Κι ο τρόπος που πάει να φτιαχτεί το συγκεκριμένο σχήμα δείχνει πολύ μαρκετινίστικος, για να έχει κάποια ουσία, πόσο μάλλον να δημιουργήσει κάτι αντίστοιχο με το συγκρότημα-φαινόμενο των 60’s και 70’s.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα