MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Jennifer Aniston: Λατρεύω το… laser πορνό!

Λατρεύει την περιποίηση η Jennifer Aniston και δεν το κρύβει! Η ηθοποιός που ξοδεύει πάνω από 100 χιλιάδες ευρώ το χρόνο σε προϊόντα και υπηρεσίες ομορφιάς παραδέχθηκε τη λατρεία της για το ανθρώπινο δέρμα και ότι αν δεν ήταν ηθοποιός θα ήθελε να γίνει δερματολόγος.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η ηθοποιός ομολογεί ότι έχει εμμονή με το να δείχνει νεότερη. Και μάλλον θα ήθελε να βοηθάει και άλλους ανθρώπους να το πετύχουν αυτό, γιατί, όπως τονίζει, θα της άρεσε πολύ να ήταν δερματολόγος. “Θα είχα εμμονή με αυτό το θέμα” δήλωσε η Aniston.

Και συμπλήρωσε: “Με συναρπάζει το δέρμα, τα προϊόντα και τα λέιζερ. Μπαίνω στο internet και διαβάζω τα πάντα γι’ αυτό το θέμα. Το αποκαλώ ‘laser porn’.”

Τι ακριβώς θέλει να πει με το λέιζερ πορνό η Jennifer Aniston, είναι λίγο ασαφές. Μάλλον, εννοεί ότι κάνει μια “ηδονοβλεψία” των υπηρεσιών ομορφιάς ή απλά θέλει να βρει μία φράση, που να είναι “πιασάρικη” για τα ΜΜΕ. Τέλος πάντων…

Ως προς την ηλικία της, η Jennifer δηλώνει ότι δεν την αντιλαμβάνεται. Αν και 43 χρονών, δηλώνει ότι κάθε μέρα νιώθει νέα. “Αισθάνομαι σέξι φορώντας τζιν και τα μπλουζάκια του συντρόφου μου” τόνισε η ηθοποιός, η οποία αυτή την περίοδο τα έχει με τον Justin Theroux.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b