Ryan Gosling: Έσωσε τη ζωή μιας γυναίκας που θα την πατούσε ταξί!
Ήρωας έγινε και στην πραγματική ζωή ο Ryan Gosling, σώζοντας μία γυναίκα στη Νέα Υόρκη από επερχόμενο ταξί, που θα την πατούσε. Η γυναίκα ήταν μία Βρετανίδα δημοσιογράφος, η Laurie Penny και καθώς φαίνεται κινδύνευσε, καθώς την ώρα που ερχόταν το ταξί, εκείνη κοίταζε σε λάθος κατεύθυνση.

A
A
Η δημοσιογράφος δεν έχασε την ευκαιρία να καταγράψει την εμπειρία της στο Twitter, όπου περιέγραψε τα περιστατικά ευχαριστώντας τον ηθοποιό, μαζί με κάποιες ακαταλαβίστικες φεμινιστικές κουβέντες του τύπου “δεν θέλω να είμαι η γυναικούλα που την έσωσε ο προστάτης- άντρας”.
Όπως πάντως προσεγγίζεται το θέμα, η έμφαση δίνεται στο ότι δεν σώθηκε από όποιον κι όποιον, αλλά από τον Ryan Gosling. Πάντως αυτή η ιστορία μόνο καλό κάνει στο προφίλ του Καναδού σούπερ σταρ.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Οι “Κακές Ιδέες” των Ατζαράκη – Ζάμπρα είναι μια από τις καλύτερες ιδέες στην ελληνική TV αυτή τη στιγμή
Τι είναι αυτό;, της Στέλλας Σερέφογλου στο Θέατρο Σταθμός
Οι μελωδίες των Επτανήσων στο Ηρώδειο με την Παλαιά Φιλαρμονική Κερκύρας
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για το χάλκινο μετάλλιο της Εθνικής: «Είναι το μεγαλύτερο επίτευγμά μου»
Faces and Bodies: Η έκθεση του Μάνου Ιωαννίδη στη Δημοτική Πινακοθήκη Καλλιθέας
Βραβεία Emmy 2025: Έγραψε ιστορία το “The Studio” – Σάρωσαν “Adolescence” και “The Pitt”
Η «Παπλωματού» ξαναζωντανεύει στο Νέο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου
Σινεμά κόντρα σε κάθε εμπόδιο – Τι θα κρατήσω από το φετινό Φεστιβάλ Δράμας
Το Χειμωνιάτικο Παραμύθι, του Ουίλιαμ Σαίξπηρ για 2η χρονιά στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη
48ο Φεστιβάλ Δράμας: Ο Χρυσός Διόνυσος στο «Noi» του Νεριτάν Ζιντζιρία – Όσα έγιναν στην τελετή λήξης