Jennifer Lawrence: -Μετά την ταινία Hunger Games νιώθω σαν τον Justin Timberlake!
H νεαρή ηθοποιός Jennifer Lawrence είναι από τα πιο πολυσυζητημένα ονόματα του Hollywood αυτή την περίοδο, καθώς ερμηνεύει έναν από τους πιο διάσημους χαρακτήρες της λογοτεχνίας του φανταστικού στο πολυσυζητημένο Hunger Games.

A
A
Και την ίδια την ηθοποιό αυτή η εμπειρία είναι πρωτόγνωρη και οι αντιδράσεις των φανς της φαίνονται τουλάχιστον εξωπραγματικές. Όπως δήλωσε, “αισθάνθηκα σαν τον Justin Timberlake στην εποχή των NSync. Ήταν τρελό. Μία κοπέλα σχεδόν λιποθύμησε”.
Βλέποντας την ταινία μαζί με θεατές, η ηθοποιός περιέγραψε γλαφυρά τις ακραίες αντιδράσεις που συνάντησε, όπως ανθρώπους να βάζουν τα κλάματα, ή κάποιον να λιποθυμάει με το που ο Liam Hemsworth άρχισε να μιλάει και άλλα ευτράπελα.
Όσο για το κατά πόσο την επηρέασε το βιβλίο, η Jennifer Lawrence δήλωσε: “Όταν κάνεις μια ταινία, το βιβλίο είναι ένα καλό εργαλείο. Από τη στιγμή όμως που έρχεται στα χέρια σου το σενάριο, θα πρέπει να αφήσεις το βιβλίο στην άκρη”.
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Η εργατική Πρωτομαγιά μέσα από τους στίχους σπουδαίων ποιητών
Πρωτομαγιά στην Αθήνα: Στα πάρκα της πόλης για βόλτες, πάρτι και πικ-νικ
Το UP FM Festival επιστρέφει στην Πάτρα με Παύλο Παυλίδη, Εθισμό και ελεύθερη είσοδο
Eurovision 2025: Ποιος θα δώσει το 12άρι της Ελλάδας στον τελικό
Φεστιβάλ Δήμου Αθηναίων: Ξεκινά την Πρωτομαγιά με πικ-νικ στην Ακαδημία Πλάτωνος – Όσα θα δούμε την 1η εβδομάδα
Μπαίνει στα δημοτικά το μάθημα της λογοτεχνίας
Πώς θα κάνεις το νερό σου σύμμαχο ευεξίας;
Όρνιθες: Η παράσταση του Άρη Μπινιάρη επιστρέφει το καλοκαίρι στα ανοιχτά θέατρα
Ο Χορός των Πυρσών: Το μουσικό οδοιπορικό του Βασίλη Ρακόπουλου στο Μέγαρο
Πού και πότε θα γίνουν τα ανοιξιάτικα street parties του Φεστιβάλ του Δήμου Αθηναίων