MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Από αρχές Απριλίου η νέα φωτογραφική SLT-Α57 της Sony

Η νέα φωτογραφική μηχανή α57 από τη Sony με τεχνολογία ημιδιαπερατού καθρέφτη επιτρέπει να αιχμαλωτίσετε τη δράση στα 12fps και διαθέτει μοναδικά χαρακτηριστικά, όπως η progressive εγγραφή σε Full HD και η νέα λειτουργία Auto Portrait Framing σε προσιτή τιμή.

Monopoli Team

H νέα Sony SLT-α57 διαθέτει τα εξής γνωρίσματα:

• Λήψη φωτογραφιών σε υψηλή ταχύτητα 12 fps με συνεχή αυτόματη εστίαση (σε λειτουργία Tele-zoom Continuous Advance Priority AE)
• Βίντεο full HD 50p με πλήρη έλεγχο στις λειτουργίες P/A/S/M
• Η πρώτη στον κόσμο με λειτουργία Auto Portrait Framing
• Clear Image Ζουμ για κοντινά με απίστευτες λεπτομέρειες
• Νέα υψηλή ανάλυση Tru-Finder™ με κάλυψη 100%
• Αισθητήρας Exmor™ APS HD CMOS με 16,1 ενεργά megapixel και επεξεργαστής BIONZ τελευταίας τεχνολογίας
• Μεγάλο εύρος ευαισθησίας ISO 100 – 16000
• AF 15 σημείων με 3 διασταυρούμενους αισθητήρες

Πιο ειδικά, η φωτογραφική μηχανή προσφέρει απεριόριστες καλλιτεχνικές επιλογές χάρη στο υψηλής ανάλυσης σκόπευτρο Tru-Finder™ που προσφέρει ευρυγώνιες λήψεις και 100% κάλυψη πεδίου, συμβάλλει στο καδράρισμα, την εστίαση και την επισκόπηση σε πραγματικό χρόνο.
Ακόμη, ο αισθητήρας Exmor™ APS HD CMOS με 16,1 ενεργά megapixel δίνει εικόνες με εκπληκτικές λεπτομέρειες, ενώ ο επεξεργαστής εικόνας BIONZ χειρίζεται εύκολα μεγάλους όγκους δεδομένων εικόνας για αψεγάδιαστες φωτογραφίες και βίντεο Full HD με χαμηλά επίπεδα ψηφιακού θορύβου.

Με την α57 επιτυγχάνονται απίστευτες ταχύτητες λήψης μέχρι και 12 καρέ ανά δευτερόλεπτο με τη νέα λειτουργία Tele-zoom Continuous Advance Priority AE. Το κεντρικό τμήμα της εικόνας του αισθητήρα μεγενθύνεται κατά 1.4x και βοηθά στη σύλληψη κοντινών πλάνων σε κλάσματα του δευτερολέπτου.

Η συμβατότητα με φορμά AVCHD (Ver. 2.0) Progressive δίνει τη δυνατότητα να γυρίσετε ταινίες ανάλυσης Full HD σε ταχύτητα καρέ μέχρι 50p (Progressive), δηλαδή ό,τι χρειάζεται για ομαλή και χωρίς θολότητα δράση. Μπορείτε, επίσης, να επιλέξετε λήψη σε 25p για πιο κινηματογραφική εμφάνιση.

Επιπλέον, η τεχνολογία By Pixel Super Resolution Technology της Sony διασφαλίζει ότι οι κομμένες και ζουμαρισμένες εικόνες διατηρούν ακέραια την αρχική ανάλυσή τους και τέλος ο επεξεργαστής BIONZ παρέχει ευκαιρίες δημιουργικής λήψης, οι οποίες πολλαπλασιάζονται από το εκπληκτικό εύρος ευαισθησίας ISO 100-16000.

Η νέα ψηφιακή φωτογραφική μηχανή SLT-A57 με τεχνολογία ημιδιαπερατού καθρέφτη από τη Sony, θα είναι διαθέσιμη στην αγορά από τις αρχές Απριλίου του 2012.

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b