MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Lindsay Lohan: Xτύπησε κάποιον με το αμάξι και τον εγκατέλειψε;

Νέοι μπελάδες για την Lindsay Lohan! Κατηγορείται ότι χτύπησε κάποιον σε κάποιο τροχαίο ατύχημα με το αυτοκίνητό της και στην συνέχεια εγκατέλειψε την σκηνή.Η ίδια διαψεύδει το γεγονός.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η ηθοποιός υποτίθεται ότι γυρνώντας από διασκέδαση χτύπησε με το αμάξι της έναν 26χρονο και εγκατέλειψε τη σκηνή. Μέχρι στιγμής οι πληροφορίες που διαρρέουν στα σχετικά αμερικανικά sites είναι αντιφατικές. Άλλοι λένε ότι το υποτιθέμενο θύμα είναι μάνατζερ, δεν είναι από τις ΗΠΑ και ότι δεν αναγνώρισε τη Lohan. Κι ότι επίσης, παρά το χτύπημα, είναι μια χαρά στην υγεία του και ότι δηλώνει πως θα καταθέσει μήνυση εναντίον της ηθοποιού. .

Άλλες πηγές πάλι λένε ότι το φερόμενο ως θύμα, πήγε στην Εντατική. Όμως, δεν μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι τα όποια προβλήματα στην υγεία του προέρχονται από χτύπημα της Lohan ή από κάποια άλλη αιτία.

Η ίδια η Lindsay Lohan και άνθρωποι γύρω από αυτήν διαψεύδουν το γεγονός και λένε ότι δεν χτύπησε, ούτε εγκατέλειψε, κανέναν με το αυτοκίνητό της. Η υπόθεση, πάντως, είναι πολύ παράξενη και ακόμα οι πληροφορίες είναι εξαιρετικά θολές.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b