MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η Folli Follie είναι Crazy for Greece! (vid)

Η νέα παγκόσμια καμπάνια που παρουσίασε η εταιρεία Folli Follie τιτλοφορείται “Crazy for Greece” και έχει στόχο τη θετική προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό.

Monopoli Team

O Όμιλος Folli Follie προσπαθεί να αναδείξει τις ομορφιές της χώρας μας με μια φωτογράφιση και ένα διαφημιστικό φιλμάκι με φόντο τη σημαία της Ελλάδας, το κοσμοπολίτικο νησί των Σπετσών και το ελληνικό καλοκαίρι.

Η διεθνής καμπάνια, που περιλαμβάνει έντυπες καταχωρίσεις καθώς και το video clip, θα φιλοξενηθεί σε εφημερίδες και στους μεγαλύτερους τίτλους μόδας, θα προβληθεί στο internet και σε τηλεοπτικές εκπομπές, θα παρουσιαστεί σε billboards σε Ευρώπη, Ασία και Αμερική, και μέσω του δικτύου της Folli Follie σε 440 σημεία πώλησης στους πιο πολυσύχναστους δρόμους σε 24 χώρες.

Πρωταγωνίστρια της καμπάνιας είναι η ηθοποιός και μοντέλο Gaile Lai. H Gaile Lai με καταγωγή από την Κίνα και το Βιετνάμ, μεγαλωμένη στην Αμερική, θεωρείται από τα πιο φρέσκα και μοντέρνα πρόσωπα, και fashion icon με μεγάλη επιρροή στο κοινό της Ασίας (Κίνα, Hong Kong, Μακάο, Ταιβάν, Κορέα κ.α.).

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/BAVaJp9xzV0″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b