MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
20
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Το ελληνικό κρασί στην έκθεση Οινόραμα

Το Οινόραμα 2012, εστιάζοντας στο ελληνικό κρασί και τους παραγωγούς του, θα αναδείξει σημαντικά στοιχεία που έχει ανάγκη η σύγχρονη Ελλάδα: Αυθεντικότητα, Δημιουργία, Σκληρή Δουλειά και Επιτυχία. Η έκθεση, που θα διαρκέσει από τις 16 ως τις 19 Μαρτίου, απευθύνεται σε όλους όσους εμπλέκονται επαγγελματικά με το αμπέλι και το κρασί, αλλά και σε όλους τους οινόφιλους καταναλωτές.

Monopoli Team

Το φετινό, 11ο Οινόραμα, θα διαρκέσει 3 ημέρες: Η Δευτέρα 19 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στους επαγγελματίες της εστίασης και στις κάβες, ενώ το Σαββατοκύριακο που προηγείται, είναι ανοιχτή και στους καταναλωτές. Στην έκθεση, καταξιωμένοι και νεότεροι οινοπαραγωγοί, εισαγωγείς, διακινητές κρασιών και αποσταγματοποιοί όλης της Ελλάδας θα παρουσιάσουν χιλιάδες προϊόντα. Οι εισαγωγείς και οι κατασκευαστές αμπελοοινικού εξοπλισμού και εφοδίων θα εκθέσουν νέα και καθιερωμένα προϊόντα τους, σε ειδικό τμήμα της έκθεσης. Παράλληλα θα γίνουν εκδηλώσεις με σεμινάρια.

Επίσης, στην “Πλατεία Γευσιγνωσίας”, θα εκτεθούν με πλήρη στοιχεία εκατοντάδες επιλεγμένα κρασιά της έκθεσης, για δοκιμή μόνο από επαγγελματίες. Θα λειτουργήσει και χώρος VIP υποδοχής, για τον Τύπο, τους ξένους αγοραστές κ.λπ., καθώς και για επαγγελματικά ραντεβού εκθετών. Με αυτό τρόπο γίνεται μια προσπάθεια τόνωσης των εξαγωγών ελληνικών προϊόντων.

Στην οινοτεχνία κάποιος μπορεί να βρει ό,τι χρειάζεται για τον αμπελώνα, το οινοποιείο και την αμπελοοινική εκμετάλλευση: από φυτώρια αμπέλου μέχρι τα πιο σύγχρονα μηχανήματα οινοποίησης, εμφιάλωσης και συσκευασίας κρασιού.

Η είσοδος θα είναι δωρεάν για όλους τους σχετικούς επαγγελματίες και τους δημοσιογράφους και για όσους διαθέτουν πρόσκληση. Για το υπόλοιπο κοινό, το εισιτήριο κοστίζει 12 ευρώ και ισχύει και για τις 3 ημέρες.

Το Οινόραμα διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια, στην Αθήνα, από το 1994

Μέρες και ώρες λειτουργίας:
Παρασκευή 16 Μαρτίου: 15:00-19:00
Σάββατο 17 Μαρτίου: 10:00-19:00
Κυριακή 18 Μαρτίου: 10:00-19:00
Δευτέρα 19 Μαρτίου: 10:00-18:00

Εκθεσιακό κέντρο ΕΚΕΠ
12ο χλμ. Αθηνών Λαμίας, Μεταμόρφωση

Πληροφορίες:
www.oenorama.com

[iframe width=”420″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/9XISbNYsmfs” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Εκδηλώσεις